Moldova

Filat: Veronica Bacalu este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte. Nu vom discuta alte candidaturi

"Au fost înaintaţi doi candidaţi, Ion Ababii şi Veronica Bcalu. După ce Ababii a discutat cu reprezentanţii PL, aceştia au spus că nu sunt de acord cu această candidatură. În prezent, candidatul AIE pentru funcţia de preşedinte este Veronica Bacalu. Asupra altor candidaturi nu vom discuta. Criteriile sunt întrunite. Aşteptăm răspunsul celor din PL.

"Poziţia Partidului Liberal este inexplicabilă şi dăunătoare", consideră preşedintele fracţiunii PLDM în Parlament, Valeriu Streleţ.

"Afirmaţia că Ion Ababii nu vrea să candideze nu este adevărată. Este lipsită de coerenţă şi poziţia PL faţă de Veronica Bacalu, iar gradul de tensiune la care s-a ajuns în problema alegerii preşedintelui este unul maxim", a afirmat V. Streleţ după şedinţa Guvernului.

"Nu este vorba despre niciun gen de jocuri pe la spate", a mai spus deputatul. "Poziţia PL este inexplicabilă şi dăunătoare. Avem acordul Veronicăi Bacalu de a candida şi nu putem explica logic conduita Partidului Liberal", a declarat liberal-democratul.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *