Femeia

Final neaşteptat

Trebuie să pari ceva ce nu eşti sau să fii atent la ceea ce faci, astfel încât să existe şi o a doua întâlnire, să nu ai nicio scăpare, să te vadă ca pe un cavaler venit pe un cal alb pentru a o salva de singurătate şi a o duce spre armonia eternă. Ştii că totul a mers bine abia la final. Se poate simţi cea mai adorată şi respectată femeie pe parcursul serii, dar vei vedea efectele abia în parcare…

Am sorbit din ceaiul cald şi aromat şi am povestit tot felul de tâmpenii, cele mai multe amuzante. Am fost singurii din toată ceainăria care au râs în hohote aproape două ore. Mi-am concentrat discursul pe persoana ei – să aflu cu ce se ocupă, ce o defineşte, ce viziune are asupra vieţii şi aşa mai departe. Nu a fost curioasă, la rându-i, să afle aceste detalii despre mine, lucru care ar fi trebuit să-mi ridice un semn de întrebare.
Am luat un taxi pentru a o lăsa acasă, ca în cele din urmă să ajung şi eu în propriu-mi bârlog, şi am sperat ca momentul din parcarea blocului ei să-mi ofere un feedback pozitiv. Se afla lângă mine, pe bancheta din spate. Imediat ce maşina s-a oprit, a fost călare pe portiera ei, sărind practic juma’ de metru aproape instantaneu. A ieşit şi mi-a zis „Pa!” din exterior.
Totul mersese perfect. Ce naiba s-a întâmplat? 

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *