Astăzi 24 Septembrie 2018, Luni - Ultima actualizare la 23 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Afaceri 8 Aprilie 2016, ora 10:24

Firma „Ritlabs” S.R.L. a devenit membră a Camerei de Comerț Americane din Moldova (AmCham Moldova)

Marime Font

„Noi, cei din AmCham Moldova, suntem foarte bucuroși de faptul că firma „Ritlabs” S.R.L. a aderat la organizația noastră și se declară dispusă să prezinte o serie de inițiative pentru îmbunătățirea condițiilor de administrare a afacerilor.  

Poziția SRL „Ritlabs” în materie de impozitare, raporturi de muncă și comerț internațional va fi de folos și altor membri ai Camerei de Comerț Americane din Moldova, și, astfel, va fortifica poziția noastră consolidată”, a declarat Mila Malairău, directorul executiv al Camerei de Comerț Americane din Moldova.

„Principalul avantaj al AmCham Moldova este că toți membrii acesteia deseori se confruntă cu aceleași probleme ca și SRL „Ritlabs”, și rezolvă aceste probleme împreună. Din AmCham Moldova fac parte diferite companii: și mari investitori străini, și firme moldovenești orientate atât spre piața locală, cât și spre piața SUA. Avem, însă, un singur scop: să creăm condiții favorabile pentru prosperarea afacerilor”, a spus directorul SRL „Ritlabs”, Maxim Masiutin.AmCham Moldova este o organizație nonguvernamentală necomercială, fondată la 4 septembrie 2006. Sarcinile organizației sunt sprijinirea comerțului și a investițiilor SUA în Moldova, îmbunătățirea conlucrării businessului cu guvernul. AmCham are ca scop dezvoltarea unui climat de afaceri favorabil comerțului și investițiilor în Moldova. În februarie 2008, organizația AmCham a fost acreditată oficial de către Camera de Comerț Americană. Ca parte dintr-o rețea internațională, formată din 125 de Camere de Comerț Americane din întreaga lume, AmCham Moldova oferă posibilitatea de asociere a businessului și a liderilor de business în vederea constituirii unor scopuri comune ale antreprenoriatului și a apropierii culturii Moldovei de cea a SUA.

Firma pentru dezvoltarea software „Ritlabs” S.R.L., fondată la 30 ianuarie 1998, este specializată în produse comunicaționale pentru clienți corporativi și particulari. Între utilizatorii programelor se numără organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, a petrolului și a gazului, companii din domeniul software și hardware, un cerc larg de companii din businessul mic și mijlociu, și utilizatori particulari. Unul dintre produsele principale ale SRL „Ritlabs” este programul poștal „The Bat!”. Produsele companiei mențin 18 limbi, fapt care a permis extinderea geografiei vânzărilor SRL „Ritlabs”: utilizatorii de programe locuiesc în 191 de țări ale lumii, dintre care peste 20 000 – în Statele Unite ale Americii.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Septembrie 2018, ora: 15:40

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul