Actualitate

Florin Călinescu a intrat în politică. A fost ales preşedinte de partid

"De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică in interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim", se arată pe pagina de Facebook a Partidului Verde.

„Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național, potrivit suceava-smartpress.ro.

Înființat în 2005, Partidul Verde a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *