Actualitate

Florin Călinescu îl mitraliază pe Klaus Iohannis: Mă obligaţi ca gladiator să intru în arenă

Celebrul Florin Călinescu, preşedinte al Partidului Verde, a venit cu o serie de mesaje critice la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune că i-a acordat două săptămâni după preluarea mandatului, dar acum nu mai poate să tacă şi se vede nevoit să ia atitudine.

În primul mesaj postat pe pagina sa de socializare, Călinescu arată că au trecut deja două săptămâni de când şeful statului s-a instalat pentru al doilea mandat la Cotroceni si s-ar fi aşteptat ca Iohannis să demareze proiectele promise.

“Dom’ Preşedinte, aveţi 2(două) săptămâni din “România normală”…

Am înţeles să las intervalu’ ăsta ca să începeţi ce aţi promis.

Canci.

Mă obligaţi ca gladiator să intru iar în arenă.”, a scris Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Lipitorile din PSD

În al doilea mesaj, omul de televiziune îl critică pe Iohannis pentru că a adus în PNL “şapte lipitori”, adică toţi pesediştii care l-au adus la guvernare.

“Mi se pare foarte de “România normală” ca să îi inscrii în pnl pe toţi pesediştii care te-au adus la guvernare. Adică vreo şapte lipitori.”, este mesajul postat de Florin Călinescu.


Florin Călinescu, preşedinte al Partidului Verde

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu a intrat, anul acesta, în politică, fiind ales președinte al Partidului Verde, partid care a obținut doi deputați la alegerile din 2012, pe listele USL. El spune că s-a înscris într-un partid pentru că „nu se mai poate așa” și a declinat oferte de la majoritatea partidelor pentru că nu îi agreează „pe niciunii de pe piață”.

”Scopul meu ca prim exercițiu sunt alegerile din 2020. Cu maximă onestitate vă spun că rezultatul de atunci sau efectul întreprinderii mele din 2020 mă va încuraja să continui până în 2024 la parlamentare. Dacă în cinci ani și jumătate nu reușesc să construiesc un grup pe care se poate conta în această țară, atunci înțeleg și eu ce vrea poporul ăsta român, dinăuntrul fenomenului. Dacă există o presiune din partea maselor, voi lua în considerare orice dorință a acestora”, a afirmat Florin Călinescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *