Ultima oră

Focuri de armă într-un local din sectorul Botanica

(UPDATE 08:45) "Poliţia a activat în limitele legii, în acest caz. Cetăţenilor care poartă arme în zone de agrement trebuie impuse anumite restricţii. Trebuie să fie făcute schimbări în legislaţie. În ultimii ani s-a sfidat autoritatea poliţistului şi mulţi cetăţeni sunt obraznici în această privinţă", a precizat fost viceministru al Afacerilor Interne, Ghenadie Cosovan.

(UPDATE 08:35) "La faţa locului reprezentanţii unui serviciu particular de pază s-au luat la bătaie cu un grup de tineri petrecăreţi. Când a venit poliţia, unul dintre tineri a plecat spre maşina sa de unde a luat un pistol. Întorcându-se înapoi, acesta a îndreptat arma spre poliţişti. Fiind agresiv şi în stare de ebrietate, poliţiştii nu au riscat şi l-au rănit în picior după ce nu s-a conformat unui foc de avertizare. Tânărul are peste 25 de ani. Procurorii vor stabili ce pedeapsă va primi suspectul", a spus şef interimar al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc.

"Am mai avut sesizări din partea unor persoane că în acest local se întâmplă deseori lucruri neplăcute", a adăugat Cavcaliuc.

(UPDATE 08:32) Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, incidentul s-a întâmplat la ora 7:00. Un echipaj al poliţiei a fost solicitat pentru a documenta un caz de furt care s-a întâmplat în localul dat, însă inspectorii ajunşi acolo au fost implicaţi într-o ceartă cu bătăi.

(UPDATE 08:15) Potrivit informaţiilor trimise redacţiei de un cititor Publika.md, totul s-a întâmplat într-un local de pe strada Cuza Vodă. Zona a fost încercuită, iar la faţa locului sunt cel puţin 15 poliţişti.

Sursa: publika.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *