Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Internațional 10 Iunie 2012, ora 07:10

Formula 1: Vettel va porni de pe prima grilă a cursei de la Montreal. Cursa începe la 21:00

Marime Font

La finalul celor 60 de minute programate germanul Sebastian Vettel a obţinut cel mai bun timp, fiind singurul pilot de pe circuit care a coborât sub un minut si 14 secunde pe tur. Cu 1:13.784 dublul campion mondial a obţinut al doilea pole din acest sezon.

Sebastian Vettel a obţinut pole-position-ul şi are mari şanse să cîştige la Montreal, acolo unde, de obicei, cine pleacă primul la grilă cîştigă.

Sebastian Vettel va pleca din pole-position la Montreal. Aşa s-a întîmplat şi în Bahrain, cînd campionul mondial a fost cel mai rapid în calificări, iar apoi a cîştigat. Germanul are mari şanse să învingă şi astăzi pentru că în Canada, de obicei, cine are prima poziţie cîştigă!
Vettel nu poate fi liniştit, avînd în vedere că în spate îi va avea pe Hamilton şi Alonso.Pilotul lui Red Bull l-a devansat cu trei zecimi de secundă pe britanicul lui McLaren, timpul lui Vettel fiind 1.13: 784. Alonso a ocupat locul 3. De altfel, se simte un progres evident al echipei Ferrari, pentru că în afara prestaţiei lui Alonso, Massa a început să-şi revină, iar primele semne le-a arătat la Monaco în etapa trecută. Brazilianul a teminat atunci pe 6, aceeaşi poziţie de pe care va pleca şi acum. Înaintea lui Massa, s-au poziţionat Webber (Red Bull) şi Rosberg (Mercedes).

Michael Schumacher n-a făcut mare lucru la Montreal. Germanul n-a prins decît un loc nouă, iar un alt fost campion mondial, Jenson Button (McLaren), de abia a ajuns în ultima sesiune a calificărilor, britanicul obţinînd un modest loc 10.

Nici Raikkonen n-a fost în zi bună, iar Maldonado, cel care a cîştigat Marele premiu al Spaniei, a intrat în zidul de protecţie în ultimul tur de pistă. Nimic grav, doar maşina avariată!

2 este cifra în dreptul lui Vettel în ceea ce priveşte numărul pole-position-urilor în 2012

1.Vettel 2.Hamilton 3.Alonso 4.Webber 5.Rosberg 6.Massa 7.Grosjean 8.Di Resta 9.Schumacher 10.Buttonblog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul