Ultima oră

Fotbal: Robben, fericit că Bayern a câştigat în sfârşit Liga Campionilor, după 2 finale pierdute

‘La finalul jocului m-am gândit: în sfârşit am câştigat! Nu pot descrie ce fel de gânduri îmi treceau prim minte. Au fost atâtea emoţii! Pentru un fotbalist, este cel mai important lucru pe care îl poate reuşi. Să auzi fluierul final al arbitrului şi să fi câştigătorul Ligii Campionilor, este ultimul lucru care le lipsea multora dintre noi în viaţă. A fost a treia noastră finală şi nu doream să ne alegem cu eticheta de perdanţi’, a declarat Robben după partida de pe stadionul Wembley.

Olandezul a explicat totodată că secretul succesului lui Bayern constă în jocul său colectiv. ‘Principalul motiv al succesului nostru este că suntem o adevărată echipă. Alergăm împreună, ne apărăm împreună. Eu am marcat ultimul gol, însă meritul revine întregii echipe’, a precizat el.
Bayern Munchen a deschis scorul în finala de pe Wembley prin Mario Mandzukic (min.60), dar Bourssia Dortmund a reuşit să egaleze după doar 8 minute, în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Ilkay Gundogan. Arjen Robben a marcat golul victoriei pentru Bayern cu un minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc. 

Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *