DIVERSE

Fotbaliştii francezi riscă să rămână fără prime la Cupa Mondială

FFF a răspuns indirect apelurilor lansate pentru ca primele care le-ar fi revenit internaţionalilor francezi să se îndrepte spre fotbalul amator.
”Conform principiilor în vigoare de la precedenta Cupă Mondială, în caz de eliminare din faza grupelor, jucătorilor naţionalei Franţei nu le va fi vărsată nicio primă”, se afirmă într-un comunicat al FFF.
‘În ceea ce priveşte suma atribuită de FIFA Federaţiei Franceze de Fotbal, aceasta este destinată acoperirii cheltuielilor de organizare generate de şederea în Africa de Sud (transporturi, cazare, funcţionarea centrului de presă) şi faza de pregătire’, se adaugă în comunicat.
Potrivit federaţiei franceze, „excedentul este repartizat în mod egal între fotbalul amator şi LFP (Liga Fotbalului Profesionist)”.
Cu un singur punct după primele două meciuri din Grupa A, Franţa are şanse mici să se califice în optimile de finală. În ultimul său meci din grupă, naţionala antrenată de Raymond Domenech întâlneşte astăzi selecţionata ţării gazde, Africa de Sud.

Sursa: agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *