Actualitate

„Fotbaliştii sunt nişte mercenari!” Surpriză de proporţii: Shakira s-a săturat şi a dat cărţile pe faţă

Cântăreaţa columbiană s-a săturat de speculaţii şi a oferit un interviu pentru Canale 5, în care a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu fundaşul Barcelonei. Printre altele, Shakira a subliniat loialitatea lui Pique pentru culorile blaugrana.

"Loialitatea lui Gerard pentru Barcelona este totală. E un om exponenţial în echipă şi e greu să găseşti aşa ceva. Fotbaliştii sunt nişte mercenari, vin şi pleacă de la o echipă la alta. Nu există bani care să-l poată cumpăra pe Gerard. Cred că este unul dintre puţinii fotbalişti născuţi şi crescuţi în spiritul Barcelonei, pe care şi l-a însuşit", a spus Shakira.

În ciuda faptului că ambii parteneri au negat "ruptura", presa din Spania insistă că cei doi s-ar fi separat. Un alt semn al despărţirii ar fi faptul că după ultimul gol marcat, Pique a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani. 

digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *