Actualitate

FOTO. Moarte suspectă a porumbeilor într-un oraş din România. Cadavrele sunt peste tot

În ultimele trei zile, mai multe scuaruri şi parcuri din Oradea s-au umplut cu cadavre de porumbei. Pe malurile Crişului din zona Sovata, de pildă, zburătoare moarte sunt aproape la fiecare pas. Scene similare se întâlnesc însă şi în Parcul 1 Decembrie ori pe strada Universităţii, scrie ebihoreanul.ro.

"Oradea e plină de porumbei bolnavi, apatici și morți. Am pozat cîțiva doar pe o distanță de 100 de metri lîngă podul Sovata. Probabil că sînt afectați de un virus, care se poate transmite și la alte animale – care îi mănîncă – și la om, dacă sînt luați în casă de sufletele mai miloase. Cred că ar trebui făcut ceva. Să fie adunate cadavrele de serviciul de salubritate sau fiecare să îl luăm pe cei morți și să-i aruncăm la gunoi ferindu-ne să-i atingem direct. Proprietarii de cîini, care au mereu pungi de plastic la ei ar putea da o mînă de ajutor", a scris Orlando Balas pe contul său de Facebook.

Orădenii sunt îndemnaţi să nu atingă cadavrele porumbeilor. Cel mult, doritorii le pot lua, folosind pungi de plastic, pentru a le arunca. 




realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *