Auto

Foto/Video: Audi RS5 facelift

Modelul german este supus aceleiaşi operaţii estetice, partea frontală fiind acum dominată de aceeaşi grilă hexagonală, dar şi de blocurile optice restilizate, cu lumini LED. Stopurile şi spoilerul posterior au fost de asemenea retuşate.

La interior, faceliftul aduce un volan RS5 îmbrăcat în piele şi un levier şi butoane redesenate (cel al contactului şi cele ale sistemului multimedia MMI). Nu lipsesc nici inserţiile de carbon şi aluminiu, dar nici finisajele din inox.

Faceliftul nu aduce modificări sub capotă, acolo unde germanii rămân credincioşi unităţii V8 de 4.2 litri FSI, capabilă să ofere 450 de cai putere la 8250 rpm şi 430 de Nm între 4000 şi 6000 rpm. Graţie acestor resurse, coupe-ul accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde, şi poate atinge o viteză maximă, limitată electronic, de 250 km/h. La cerere limitatorul poate fi înlăturat, iar RS5 garantează 280 km/h.

Trenul de rulare rămâne acelaşi: un sistem quattro ce poate fi asistat opţional de un diferenţial sport. Suspensia, mult mai rigidă coboară, garda la sol cu 20 de mm, comparativ cu versiunea de serie, în vreme ce direcţia electromagnetică oferă un răspuns mai bun. Sistemul de frânare include etriere de culoare neagră, cu opt pistoane, ascunse în spatele unor jante de 19 inch, din aluminiu, cu pneuri de 265/35.

via Automoblog.net
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *