Actualitate

Frigul si ciocanul protagonistii Cupei municipale de iarna la atletism

Gerul din incinta Salii Polivalente din capitala si tribunele pustii nu au timorat cei 295 sportivi, care au avut curajul sa participe la campionatul open municipal de atletism.

Temperaturile extreme de joase au generat schimbari si in programul competitional, fiind contramandate probele de aruncare a discului si sulitei. Organizatorii evenimentului i-a consolat insa pe sportivi, care nu sunt foarte multi si vor participa direct la campionatele republicane care vor avea loc peste doua saptamani

Cea mai mare surpriza a turneului s-a consumat la sectorul de aruncari ale ciocanului. Campioana Europeana, Zalina Marghiev la o distanta de 70 metri 70 centimetri, devansand chiar si pe viitorul campion municipal printre barbati, Ion Ursu.

Dubli campioni municipali au devenit Ana Berghi (60 m/obstacole si 800 m), precum si Alexandru Coroi (200 si 400 m).

La proba feminina de 2000 m/obstacole au participat doar doua concurente, una dintre care a abandonat deja la inceputul cursei. Invingatoare a devenit Ludmila Frunze in varsta de doar 13 ani.

Competitia municipala a constituit o ultima etapa de pregatire a sportivilor din capitala pentru campionatul republican care va avea loc peste doua saptamani.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *