Frumusețe

Frumuseţe cu bani puţini

Mitul conform căruia doar dacă mergi la saloanele de înfrumuseţare poţi să arăţi bine poate fi spulberat dacă eşti dispusă să foloseşti un buget minim. Cu puţină imaginaţie poţi transforma propria casă într-un minisalon de cosmetică. Epilatul poate fi realizat cu ajutorul unui aparat special, manichiura poate fi făcută acasă doar cu o forfecuţă, o pilă sau o unghieră, iar vopsitul sprâncenelor poate fi realizat cu ajutorul vopselelor care se găsesc în comerţ.

Apelează la cosmeticienele care lucrează acasă

Cosmeticienele, manichiuristele sau coafezele care lucrează pe cont propriu, în timpul liber, şi care vin acasă la tine pentru a-şi oferi serviciile sunt o variantă mult mai ieftină şi mai comodă decât saloanele. Pe lângă asta, poţi folosi propriile produse, pe care să le cumperi mai ieftin decât dacă ţi-ar fi fost aplicate în salon.

Produse naturale

Un simplu avocado, lăsat câteva zile la copt într-un loc întunecat, până devine moale, este o adevărată binecuvântare pentru frumuseţea ta. Îl poţi folosi în amestecuri cu miere, gălbenuş de ou, ulei de măsline pentru a-ţi face măşti hrănitoare pentru piele, dar şi pentru păr. Poţi folosi diverse fructe pentru a prepara măşti cosmetice. Acestea nu îţi răpesc foarte mult timp.

Exfoliante naturale

Nu ai niciun motiv să dai banii pe exfoliantele de corp şi de faţă din comerţ, din moment ce-ţi poţi face singură acasă unele 100% naturale. Poţi folosi mălaiul, tărâţele, zahărul, sarea de mare (numai pentru corp) sau zaţul de cafea. Masează-ţi corpul cu ele, apoi clăteşte-te. Nimic mai simplu.

Hidratare naturală

Loţiunile de corp pot fi înlocuite cu succes cu uleiuri naturale care îţi oferă şi mai multă hidratare, dar fără dezavantajul chimicalelor, coloranţilor şi parfumurilor sintetice care se găsesc adesea în acestea. Să nu mai vorbim de faptul că te costă mult mai puţin. Foloseşte uleiul de măsline, susan, cocos etc. pe care să-l aplici în fiecare seară, după baie.

oana.buzila.timpul@gmail.com

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *