TÂRÂŞENII comuniste

Fumigene

Ce ar avea in comun Mark Tkaciuk cu Maia Laguta? Nu v-ati pus nimeni intrebarea? Sa ma scuzati, dar de data asta nu voi veni cu aluzii si comparatii socante precum ca Goebbels a luat lectii de propaganda de la Mark Tkaciuk si agentia „Omega”. Voi aduce doar doua fapte interceptate din fluxul de stiri al zilei de 19 octombrie 2009.

Un material din „Stirea Zilei” ne spune ca arderea Declaratiei de Independenta va fi examinata intr-un dosar penal separat, iar semnatarii actului, membrii primului Parlament al R. Moldova, cer audierea lui Voronin, ?urcan si Tkaciuk. „Noi credem ca a fost o devastare premeditata, iar Declaratia de Independenta a fost distrusa in mod intentionat de fosta guvernare, declara acestia. Avem informatii ca documentul n-a ars, ci a fost scos din Parlament in ajunul lui 6 aprilie, dar nu se stie nici astazi unde se afla”.

In acest context, nu putem sa nu le amintim cititorilor ca exista in R. Moldova un om care stie unde se afla acest act fundamental al statalitatii noastre. Este deputatul PCRM, Mark Tkaciuk, cel care a spus, pentru „Stirea Zilei”, ca documentul nu putea sa arda intrucat „se afla la Bucuresti inca de la adoptare”.

Nu stiu daca barbosul cheguevarist se bate sau nu acum peste gura, parandu-i rau de declaratiile sale iresponsabile, in situatia cand Vladimir Voronin si Vladimir ?urcan au confirmat ca Declaratia de Independenta a ars. Ca va veni momentul sa se bata peste gura si Maia Laguta, nu am nicio indoiala. Aceasta s-a grabit sa declare pentru agentia „Omega”: „Chiar si nefiind expert, ci om cu experienta, eu (…) sunt convinsa ca ei (politia – n.n.) au organizat aceasta explozie“.

Daca examinam declaratia acestei ratacite prin prisma actiunilor politiei instigate si dirijate de liderii comunisti pe 7 aprilie, cand acestia i-au ucis si maltratat pe tinerii care au iesit sa protesteze impotriva unor momai comuniste ce le ingropau viitorul, atunci o putem intelege pe revolutionara de carton Maia Laguta si pe cheguevaristul cu pardon Mark Tkaciuk.

Dar asta ar insemna ca ei, fiind atat de bine informati, sunt si organizatorii actelor criminale asupra carora se pronunta. Daca nu-s, atunci ar fi bine sa-si scoata paiele din cap si sa le puna pe foc. Sa scapam odata de fumul comunist, macar acum, cand s-a convins si cel din urma octombrel ca din scanteie nu mai izbucneste flacara. Doar fumigatie si agitatie, ca sa nu-i zic… propaganda.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *