Tendințe

Fusta dată la maximum

Fusta maxi se numără printre cele mai promovate tendinţe ale toamnei actuale şi are avantajul de a se potrivi oricărei siluete. Pentru acest sezon, designerii ne-o recomandă mai ales în ţinute de seară, căci aduce un plus de eleganţă şi feminitate.

Dacă îţi doreşti o apariţie ultrafeminină, alege fustele lungi cu imprimeuri florale. În cazul când eşti invitată la un eveniment cu pretenţii, poartă o fustă din satin, cu efect metalic şi imprimeu artistic sau cu buline.

În ultimele sezoane, creatorii de modă au promovat transparenţa. Pentru un efect artistic sporit, aceştia au înlocuit voalurile şi mătăsurile cu un material rigid, dantelat şi fără căptuşeală, astfel încât nu poţi purta o astfel de piesă decât cu o fustă mini mulată sau un şort nude/negru pe dedesubt. Pentru că picioarele se văd în întregime, efectul senzual e garantat!

O fustă lungă, colorată, pune în valoare siluetele zvelte, atrăgând atenţia asupra părţii inferioare a corpului. Fă-te remarcată şi alege un model în degrade, în nuanţe de roşu, cărămiziu sau ciclamen-închis. În combinaţie cu un corset, fusta maxi garantează un look chic.

Fusta simplă, neagră, accesorizată cu o curea lată care să marcheze talia, este alegerea potrivită pentru diferite ocazii, de la dineuri pretenţioase la o ieşire la restaurant. Pentru un efect glam, completează ţinuta cu o bluză cu paiete.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *