Tendințe

Fusta din piele – o piesă-cheie în garderoba ta

Voi încerca să te conving să dai o şansă fustei din piele, cel puţin celei negre. Mai ales că o asemenea fustă este foarte versatilă, putând fi purtată la serviciu cu un sacou clasic, dar şi în cazul unei ieşiri în oraş cu prietenii. Ia în calcul şi faptul că este o piesă care se tot reîntoarce în atenţia stiliştilor, prin urmare costul acesteia poate fi împărţit la 20-30 de ori în care poate fi purtată (chiar şi mai mult, lăsând-o drept moştenire fiicei sau nepoatei).

Înainte de a-ţi achiziţiona o fustă din piele, ţine cont de faptul că o fustă cu un tipar A este potrivită chiar şi celor care au picioarele mai groase. Alege un model până sub genunchi, iar dacă ai gambele foarte evidenţiate ar fi bine să o porţi cu cizme înalte.

Dacă îmbraci fusta pentru o ţinută office, lungimea acesteia e foarte importantă, fusta trebuie să fie de lungime medie, dresul de culoarea piciorului sau mat, iar înălţimea tocului pantofilor nu ar trebui să treacă de şapte-opt centimetri.

Dacă vrei un look sexy, iar fusta de piele va fi integrată într-o ţinută de seară, poţi purta pantofi cu toc înalt, stilleto, iar dresul poate fi negru transparent.

Cheia spre o ţinută în care combini fusta din piele este să porţi o bluză cât mai simplă. Asta înseamnă să asortezi fusta cu o cămaşă clasică albă, care poate fi şi din mătase, cu un pulover pe gât din caşmir, ori cu un sacou XXL. Ai grijă să nu combini fusta din piele cu o jachetă din piele sau una din blugi, cu un pulover extra-large.

De asemenea, dacă din motive etice refuzi să porţi o fustă din piele, optează pentru una din piele ecologică. În plus, aceasta nu-ţi va afecta bugetul lunar.

Silvia Ursu
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *