Actualitate

Fuziunea a două mari companii de telecomunicaţii, consiliată de fostul manager de campanie a lui Donald Trump

T-Mobile SUA a anunţat că este consiliat, cu privire la propunerea de fuziune de 26 de miliarde de dolari cu Sprint Corp, de o firmă de lobby, al cărei personal include mai mulţi membri ai echipei electorale ale preşedintelui Donald Trump, cum ar fi fostul manager de campanie, Corey Lewandowski.

Lewandowski se numără printre cei care consiliază compania de telefonie mobilă T-Mobile în ceea ce priveşte afacerea cu Sprint, deoarece există probabilitatea să fie un proces dificil de revizuire a reglementărilor, a declarat T-Mobile într-o declaraţie săptămâna trecută, citat de Reuters.

T-Mobile SUA a convenit în aprilie să cumpere Sprint într-un contract de 26 de miliarde de dolari, care va fuziona cel de-al treilea şi cel de-al patrulea transportator wireless din Statele unite.

Documentele privind dezvăluirea de rapoarte arată că T-Mobile a plătit companiei Turnberry Solutions LLC 100.000 de dolari începând din septembrie 2017, T-Mobile a declarând pentru Reuters că munca firmei de consultanţă a inclus sfaturi privind fuziunea cu Sprint.

T-Mobile a adăugat că fostul consilier în campania electorală a preşedintelui Donald Trump, Corey Lewandowski „este acum afiliat Turnberry, care a oferit o perspectivă companiei pe o varietate de subiecte, inclusiv tranzacţia aflată în aşteptare”.

Lewandowski a făcut lobby şi a făcut consultanţă politică, după o perioadă de aproape şase luni de conducere a campaniei preşedinteleui American Donald Trump în 2016.

Sursa: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *