Afaceri

Gala ideilor de afaceri din cadrul concursului naţional de business planuri pentru tineri, ediţia a XII-a

Concursul este organizat anual, desfășurat la nivel național şi se bucură de succes în rândul tinerilor și antreprenorilor tineri care gestionează o afacere. Dovadă fiind rezultatele de la ediţiile din 2012-2015 unde au aplicat iniţial peste 4500 de persoane din care au fost selectaţi pentru interviu in jur de 1100 de persoane, la traininguri au participat peste 400 de persoane şi doar 84 au primit granturi în valoare de peste 350 mii EURO.
Participanții CBP2016 au avut posibilitatea de a concura pentru granturi de inițiere a afacerii, acumulând cunoștințe în elaborarea unui plan de afaceri de succes. 

Persoanele care vor fi finanțate, precum și cele instruite, vor beneficia de susținere informațională și consultanță post concurs timp de 12 luni. Suma premiilor la CBP 2016 este de peste 700 mii lei.

Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri (ANTiM) cu susținerea Fundației ARGIDIUS a Ministerului Tineretului și Sportului, Moldova Agroindban SA și a partenerilor locali a organizat în perioada 25 februarie – 21 iunie 2016 ediţia a XII-a a Concursului Naţional de Business Planuri pentru Tineri (CBP 2016).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *