Sport

Galatasaray, campioană în Turcia după 4 ani. Sărbătoarea a avut loc pe terenul rivalei Fenerbahce!

Galatasaray nu a câștigat decât unul din ultimele șase meciuri ale sezonului și a irosit astfel avantajul de 9 puncte avut la sfârșitul sezonului regulat.

Pe “Șükrü Saracoğlu”, Fenerbahce a pedalat în gol marea majoritate a timpului, iar eliminarea lui Dia (65) a reprezentat o lovitură dură pentru fanii gazdelor, care înainte de meci erau încurajați de parcursul excelent din playoff al favoriților lor. Eliminarea lui Ujfalusi din tabăra oaspeților (80) nu a schimbat cursul meciului, iar elevii lui Fatih Terim au rezistat eroic până la fluierul final.

La finalui partidei, fanii echipei gazdă au rupt scaunele, au aruncat cu ele pe teren şi au pătruns pe suprafaţa de joc. Forţele de ordine au făcut cu greu faţă mulţimii dezlănţuite, care a devastat stadionul. Sâmbătă după-amiază, trei suporteri ai echipei Fenerbahce au fost răniţi în timpul unor conflicte cu rivalii de la Galatasaray şi o altă persoană a fost rănită într-un incident cu fani greci veniţi la Istanbul pentru finala Euroligii de baschet.

Fenerbahce – Galatasaray 0-0
Fener: Volkan – Yobo, Ziegler, Șam (88 Topuz), Irtegun – Dia, Șahin, Emre, B aroni (75 Alex) – Stoch, Șenturk (75 Bienvenu). Antrenor: Aykut Kocaman

Galata: Muslera – Balta, Kaza, Ujfalusi, Eboue – Inan, Baykatar, Melo, Riera – Elmander (27 Baros, 83 Zan), Necati (63 Yilmaz). Antrenor: Fatih Terim. 

Timpul.md via digisport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *