Ultima oră

Gama a obţinut victorie în debutul etapei play-off la baschet

Gazdele au luat un start în forţă şi au condus la finele primei reprize cu scorul 25-10. În runda a doua ele şi-au majorat avantajul după ce au consemnat pe tabela de marcaj scorul 28-23. Oaspeţii şi-au revenit în cea de-a doua jumătate a meciului. Ei au învins în repriza a treia cu scorul 28-20, în ultima – cu scorul 18-13, dar diferenţa de puncte consemnată, în special, în prima rundă nu au fost în stare să o reducă.

Astăzi, la Cahul, va avea loc partida a doua, iar la 22 mai în Chişinău va fi disputată partida a treia. În cazul în care Gama va obţine trei victorii consecutive ea va deveni campioană. Dacă va fi consemnat un rezultat de 2-1 meciul al treilea este programat pentru 29 mai, de asemenea la Chişinău. Egalitatea (2-2) va semnifica desfăşurarea meciului al cincilea. Data disputării urmează să fie anunţată mai târziu.

În lupta pentru medaliile de bronz sînt încadrate formaţiile UASM Chişinău şi BC Râbniţa. Primul meci va avea loc astăzi la Chişinău, în complexul specializat "Edilitate". Următoarele două partide sunt programate pentru aceeaşi oră la Râbniţa, pe 22 mai, şi la Chişinău pe 23 mai.

Datele desfăşurării următoarelor partide în caz de necesitate vor fi făcute publice ulterior.

Sursa: moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *