Horoscop

Gemenii au probleme de sănătate şi berbecii sunt vulnerabili. Vezi aici horoscopul tău

 Taur
Taurilor li se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional: o pila, o informatie pretioasa, un sfat intr-o problema importanta. Se recomanda atentie mare si respectarea regulilor, pentru ca orice abatere se va intoarce impotriva lor. In cuplu, sunt sanse mari sa comita o gafa: sa faca un comentariu nelalocul lui, sa fie prinsi flirtand, sa uite de o aniversare importanta. Niste scuze oneste si un gest compensator vor rezolva rapid situatia.
Gemeni
In ciuda unor probleme de sanatate, tot legate de vremea rece, vor simti ca totul le merge la maxim. Vor primi o veste excelenta legata de profesie, cel mai probabil un raspuns, sau un rezultat, pe care il asteptau de mult. Vor fi optimisti si ii vor molipsi si pe cei din jur. In dragoste, vor primi o provocare picanta care ii va pune pe jar si ii va apropia si mai mult de partenerul de cuplu.
Rac
Racii se bucura in continuare de o perioada deosebit de buna, mai ales in ceea ce priveste relatiile interumane. E momentul sa se impace cu cei cu care sunt certati, sa-si ceara scuze, sau sa ierte, sa clarifice niste situatii problematice si sa ceara, sau sa ofere, raspunsuri: nu li se va inchide nici o usa in nas. Atentie la scoala, sau profesie: exista riscul unor neglijente care le vor da mari batai de cap mai tarziu!
Leu
Problema cea mai mare a Leilor vor fi banii, mai ales acum cand, cu generozitatea specifica zodiei, ar vrea sa-i copleseasca pe cei dragi cu cadouri. Nu e cazul sa se imbufneze din cauza finantelor, ci sa incerce sa-si puna la bataie toata creativitatea pentru a compensa lipsa cadourilor scumpe. La inceputul perioadei vor suferi o dezamagire din partea unui prieten fals.
Fecioara
Fecioarele isi fac deja planul minutios al pregatirilor de concediu si lista de cheltuieli, conform unui vechi (si bun) obicei. In ciuda rigurozitatii cu care isi intocmesc programul, vor avea parte de foarte multe surprize, insa toate placute. Musafiri-surpriza, vesti bune de la prieteni aflati departe, cadouri spectaculoase oferite in avans. Situatia financiara va fi una medie, dar vor sti sa se organizeze atat de bine incat sa nu-si refuze nici o placere.
Balanta
Centrul preocuparilor persoanelor nascute in Balanta vor fi profesia si studiile. De ce? Pentru ca acum li se vor oferi niste oportunitati care nu pot fi refuzate, doar sa aiba ele urechi sa auda. Poate nu vor avea atat de mult timp sa intre in atmosfera sarbatorilor, dar eforturile pe care le fac acum vor avea consecinte pozitive pe termen lung. In dragoste, vor simti o lipsa de comunicare cu partenerul, posibil chiar anularea pe ultima suta de metri a unor planuri de sarbatori.
Scorpion
Pentru Scorpioni, apare o ocazie buna sa castige rapid ceva bani in plus si ar fi foarte bine sa accepte, sunt toate sansele sa le iasa asa cum vor. Vor exista niste discutii neplacute in familie, cel mai probabil cu parintele de sex opus, in privinta unor decizii legate de scoala sau cariera. In dragoste, cei cuplati au toate motivele sa se gandeasca la viitor, astrele sunt de partea lor. Cei singuri insa risca sa se confrunte cu un refuz care i-ar putea deprima destul de tare.
Sagetator
Sagetatorii vor fi destul de solicitati din punct de vedere profesional si tot ce vor face, vor face cu spor. Au noroc, desi nu prea se omoara ei cu munca. Vor primi bani la mijlocul perioadei si vor reusi sa-si duca la indeplinire planul de cadouri. Dragostea e la extreme: ori primesc un dus rece de la o persoana pe care incearca sa o abordeze, ori pun bazele unei viitoare relatii (sau fac un salt major in cea actuala). De fapt, cu Sagetatorii, totul e la extreme, asa ca nu trebuie sa ne miram.
Capricorn
Astrele vor fi deosebt de generoase cu zodia Capricornului, mai ales in cele doua puncte extrem de sensibile pentru orice persoana: dragostea si banii. Cu banii, vestile bune vor fi legate de o imbunatatire pe termen lung a veniturilor, nu de un cadou: poate li se va mari salariul, sau isi vor gasi un job mai bun taman inainte de sarbatori, sau vor participa la o investitie lucrativa.
Varsator
Varsatorii nu se bucura de nici un noroc picat din cer in aceasta perioada: tot ce vor dori, vor trebui sa obtina singuri si ce ceva efort. Fie ca au nevoie de mai multi bani, sau de niste zile libere in plus de sarbatori, fie ca vor sa evolueze in relatia de cuplu, sau sa cucereasca pe cineva, va fi necesar sa transpire putin pentru a obtine ce-si doresc. In cadrul anturajului, vor fi tinta unor barfe si acest lucru ii va deprima un pic.
Pesti
Pestii sunt in pericol sa comita o gafa majora care i-ar putea costa o prietenie, sau chiar relatia de cuplu. Li se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natura financiara, si primul impuls va fi sa refuze. Ar fi bine sa se gandeasca de zece ori, pentru ca gestul lor poate fi ireparabil. Banii, desi impartiti destul de strict, nu le vor lipsi in aceasta perioada si sunt sanse sa aiba chiar surpriza unei mariri de salariu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *