Horoscop

Gemenii au sanse pentru o zi reuşită sau nu, totul depinde de ei

Varsator
Partenerul de viata te suprinde cu un cadou, insa e posbil ca acesta sa presupuna, din partea ta, un angajament. Vezi daca iti permiti sa-l accepti cu zambetul pe buze, pentru ca e vorba de un angajament pe termen lung.

Pesti
Deja ai intrat in rutina si simti ca totul s-a intamplat prea rapid. Astepti sfarsitul de saptamana ca pe ziua de salariu. Care, apropo, pare din ce in ce mai departe.

Berbec
Azi esti foarte interesat de tehnica, fie ca vrei sa-ti achizitionezi un gadget, fie ca ajuti pe cineva sa rezolve probleme de acest ordin. Oricum ar fi, e vorba de o misiune indeplinta.

Taur
Vei petrece ziua in mijlocul familiei, ceea ce te va bucura mult, mai ales daca in ultimele zile nu i-ai fost alaturi. Vei fi rasfatat, iubit, laudat si te vei bucura alaturi de ea de niste vesti care va privesc pe toti.

Gemeni
Ai un chef nebun de cumparaturi, indiferent de natura lor. Haine, pantofi, de-ale gurii, obiecte de arta chiar. Daca iti da mana, vei petrece o zi reusita, daca nu, s-ar putea sa ai ceva regrete la finele zilei.

Rac
Deja nu mai ai nicio scuza pentru starea de letargie in care te zbati. Iesi din plapuma, fa inviorarea si arunca un ochi pe agenda, chiar daca inca esti liber. Fa-ti de lucru in casa, ca maine sa poti infrunta cum se cuvine o zi cu multe provocari.

Leu
Iti vine sa razi fara motiv, parca si copacii iti zambesc azi. Nimic nu pare sa te atinga, totul iti merge struna. Nu esti distrat, dai dovada de eficienta chiar daca debordezi de veselie. Cei din jur iti cauta prezenta azi si pe buna dreptate.

Fecioara
Desi ai muncit mult in ultima perioada, rezultatele se vad. Vei trece cu brio peste o sedinta importanta, de care depindea, in parte, viitorul tau profesional.

Balanta
Te gandesti sa te apuci de un curs, vrei sa obtii inca o diploma care sa te ajute sa te vinzi mai scump pe piata muncii. Ai grija, insa, ca toate actele institutiei pe care vrei sa o urmezi sa fie in regula.

Scorpion
Azi nu te mai saturi de plimbari. Si in parc, si in piata, ba chiar iti vine sa iei cafenelele la rand. Apeleaza, insa, si la simtul practic. Daca tot te plimbi, ai putea macar sa faci si niste plati.

Sagetator
Copilul din tine renaste azi, asa ca ca esti pus pe sotii. Descoperi ceva nostim in tot ce te inconjoara si ii suprinzi placut pe cei din jur, mai ales daca e vorba de copii. Merita sa cazi mai des in mintea lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *