Horoscop

Gemenii trebuie să evite astăzi discuţiile în ontradictoriu

Iti organizezi weekend-ul in asa fel incat sa ai mai mult timp liber. Pentru a evita eventualele conflicte in relatia de cuplu, incearca sa nu insisti pe anumite subiecte.

TAUR
Astazi incepi ziua participand la o discutie cu un prieten apropiat; ar trebui sa stii sa te ierti pe tine pentru a fi capabil apoi sa ierti pe altcineva. Vei reusi sa restabilesti ordinea atat acasa, cat si la birou si vei castiga mai mult timp liber pentru weekend. Spre sfarsitul zilei, te vei relaxa in compania unui copil sau a persoanei iubite si vei vizita un loc in care nu ai mai fost de ceva timp. E o zi ideala si pentru a face lucruri marunte in casa sau pentru a-ti invita prietenii in vizita.

GEMENI
Esti destul de degajat astazi, intrucat esti implicat in diverse activitati creative, lasandu-ti astfel imaginatia libera. Vei avea parte de ceva schimbari neprevazute la locul de munca care, spre surprinderea ta, te vor avantaja. Nu e o zi favorabila investitiilor, prin urmare ar fi bine sa fii retinut la capitolul acesta. Spre seara, te vei distra in compania unei persoane pe care o simpatizezi. Evita discutiile in contradictoriu cu persoane mai in varsta.

RAC
Cei din jurul tau par a fi destul de agitati, prin urmare e posibil sa fii nevoit sa duci la indeplinire sarcinile unui coleg sau ale persoanei iubite astazi. Pentru a evita o senzatie de copleseala, incearca sa iti stabilesti un anumit ritm de munca. Prima parte a zilei pare a fi ceva mai obositoare; spre seara, insa, te vei angaja in activitati spirituale sau conversatii prin care iti restabilesti starea de armonie si de echilibru. Natura ta sensibila le poate permite celor din jur sa te desluseasca usor.

LEU
Astazi ar fi bine daca te-ai gandi ceva mai mult la lucrurile care te-ar putea avantaja pe viitor. Vei reusi sa-ti actualizezi unele metode de comunicare, prin cumpararea unui computer nou sau prin invatarea unei noi limbi. Spre seara, e posibil sa participi la un proiect de voluntariat sau sa faci o donatie pentru o cauza nobila. Temperamentul tau ar putea fi scos in evidenta in momentul in care un coleg va incerca sa-ti strice reputatia; e posibil sa te confrunti cu mici probleme emotionale.

FECIOARA
Astazi e posibil sa te simti putin frustrat atunci cand, la locul de munca, apar noipersoane care nu pareau sa faca parte din planurile tale. Dar, odata ce-ti finalizezi toate sarcinile, iti va ramane mai multa libertate de miscare spre weekend. Cineva ar putea incerca sa profite de anumite situatii in dezavantajul tau; nu e rau sa iei atitudine. Spre seara, vei avea ocazia sa explorezi un loc in care nu ai mai fost niciodata. Nu e indicat sa imprumuti bani sau lucruri personale astazi.

BALANTA
Astazi esti tentat sa pleci mai devreme de la serviciu, intrucat ai ceva planuri de distractie spre seara. Ai o stare contemplativa si iei in calcul ceva chestiuni legate de relatia de cuplu. Fii pregatit pentru o rasturnare de situatie spre seara, cand o invitatie te va ispiti sa iesi in societate alaturi de persoanele preferate. Ai nevoie de un plus de concentrare, in cazul in care esti nevoit sa folosesti utilaje sau vehicole.

SCORPION
Intrucat ai avut o saptamana agitata, de-acum e momentul sa restabilesti ordinea si linistea in planurile tale. E posibil sa hotarasti sa renunti la relatia cu o anumita persoana, care a dovedit interese ascunse vis-à-vis de persoana ta. Incepand de dupa-amiaza si pana spre seara, tarziu, pari ca esti destul de creative si reusesti sa pui bazele unui nou proiect artistic. In cazul in care calatoresti in strainatate, poti intampina ceva dificultati.

SAGETATOR
Exista o multitudine de informatii ce iti pot fi de folos astazi; tot ce trebuie sa faci este sa fii receptiv. Esti concentrat in special pe organizare; pui bazele unui proiect major ce va lua amploare in urmatoarele doua saptamani. Esti incantat de noua ta tehnica de lucru si esti hotarat sa faci schimbari serioase pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Atentie la comportamentul pe care il ai, mai ales cand e vorba de cei dragi.

CAPRICORN
O zi in care te simti destul de bine, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Te bucuri acum de pe urma planificarii financiare pe care ai facut-o in mod riguros cu ceva timp in urma. Ai in plan o schimbare de peisaj pe weekend si asta pentru a uita de relatiile incordate si frustrarile mentale de care ai avut parte pe tot parcursul saptamanii. Vei fi apreciat azi pentru competentele si responsabilitatile tale. Spre seara, ti se face o propunere interesanta.

VARSATOR
Astazi se pare ca nu mai reusesti sa te eliberezi de sarcinile profesionale, in ciuda faptului ca weekend-ul e aproape. Cineva te va anunta telefonic sau printr-un e-mail ca este de acord cu o cerere pe care ai facut-o cu ceva timp in urma. Vei avea nevoie de o perioada de timp pentru a restabili ordinea prioritatilor tale. Spre seara, e posibil sa ai parte de o schimbare de situatie; prin urmare, fii flexibil atunci cand suna telefonul in ultimul moment.

PESTI
Reusesti azi sa iti reorganizezi programul, in asa fel incat sa ai mai multa libertate de miscare in weekend. Esti pus in situatia a-ti schimba putin obiectivele. Spre dupa-amiaza, recurgi la meditatie din dorinta de a-ti restabili echilibrul emotional si pacea interioara. E indicat sa te culci devreme in seara asta daca ai planuri de distractie in zilele ce vor urma. Nu te implica in prea multe activitati suplimentare daca vrei sa-ti indeplinesti obligatiile pe care le ai. Fii cat mai natural astazi pentru a fi fericit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *