Moldova

Georgia – Moldova, ultimul meci cu Balint pe bancă?

,,Ultima impresie contează. Poate să fie și ultimul meci al meu, nu se știe. Încă nu am discutat referitor la asta. Contractul meu expiră în decembrie. Am vorbit și cu președintele federației, mi-a spus că și-ar dori să rămân”, a declarat selecționerul Gabi Balint.

Petru Racu, Alexandru Cheltuială, Alexandru Dedov și Valeriu Andronic nu vor putea juca deoarece sunt accidentați. Totodată, Balint a convocat pentru prima dată alți trei jucători: Dan Pîslă (Academia-UTM), Radu Catan (Zimbru) și Valentin Furdui (Milsami-Ursidos).

,,A fost o problemă cu Suvorov. Ei au meci de cupă, iar antrenorul a dorit foarte mult ca Suvorov să joace, însă el a spus că vrea să vină la echipa națională. Mi-a plăcut că atitudinea lui a fost pentru echipa națională. La fel s-a întâmplat și cu Zmeu: am vorbit cu antrenorul lui care mi-a spus că e prea solicitat în ultimul timp, însă Zmeu a spus că vrea să vină. Sunt lucruri bune, sunt lucruri pozitive și de aici trebuie să înceapă”.

Moldova și Georgia s-au mai întâlnit de 9 ori până acum. Moldova a obținut 4 victorii, Georgia – 3, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Timpul.md (Radu Lisița)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *