Internațional

Gerul a inghetat scorul la meciul Rubin – Wolfsburg

Campioana de fotbal a Rusiei, Rubin Kazan nu a reusit decat un rezultat de egalitate, pe teren propriu, in partida-tur, cu Wolfsburg (Germania), contand pentru optimile de finala din Europa League.

Intr-un meci, in care noua achizitie a rusilor, portarul moldovean Ilie Ciobanu, nu a fost prezent nici pe banca de rezerve, au fost marcate doua goluri, cate unul in poarta fiecarei echipe.

Echipa germana a reusit sa reziste in frigul din Rusia, egaland pe final in meciul de la Kazan, dupa un joc echilibrat, dar mai sarac in ocazii de poarta. Disputa dintre echipele care veneau din grupele Champions League, a inceput cu o dominare teritoriala a rusilor, fructificata in minutul 29, printr-un gol spectaculos al lui Noboa. Momentele de presiune ale oaspetilor au inceput dupa pauza, Misimovic, Dzeko sau Martins, supunand unui sir de suturi, poarta aparata de Rajikov.

Pana la urma, bosniacul Misimovic a egalat in minutul 67, finalul fiind unul mai mult de studiu, oaspetii adoptand tehnica prudentei, multumiti de egalitatea cu goluri, prin care devin favoriti pentru meciul-retur.

Rusii sunt obligati sa marcheze in deplasarea de saptamana viitoare, altfel sansele ca estul continentului sa mai aiba o reprezentanta in Europa League se reduce la zero.

In alte meciuri disputate joi seara, Atletico Madrid – Sporting Lisabona 0-0, Hamburg – Anderlecht Burxelles 3-1, Lille – Liverpool 1-0, Panathinaikos Atena – Standard Liege 1-3, Valencia – Werder Bremen 1-1, Benfica Lisabona – Olympique Marseille 1-1 si Juventus Torino – Fulham 3-1.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *