Actualitate

Gest EMOŢIONANT al văduvei lui Chester Bennington: a publicat ULTIMA fotografie a artistului înainte de a se SINUCIDE

Înconjurat de familie şi fericit – aşa apare Chester Bennington în ultima fotografie făcută înainte de dispariţia sa.

Talinda Bennington a împărtăşit această imagine, alături de un mesaj emoţionant: "Era cu câteva zile înainte ca soţul meu să-şi pună capăt zilelor. Gândurile sinucigaşe sunt acolo, dar nu ştii niciodată", a scris ea pentru a sensibiliza în privinţa sinuciderii, care nu este adesea descoperită de apropiaţi.

"Mulţumesc că ai împărtăşit ceva atât de personal. Oamenii trebuie să fie conştienţi că bolile mintale nu se recunosc întotdeauna", a scris un internaut salutând gestul.

"Puteţi să faceţi ceva. Citiţi mesajele şi tineţi-i de mână cu dragoste pe cei care au o zi dificilă", a sfătuit Talinda Bennington.

Cântăreţul de la Linkin Park s-a sinucis pe 20 iulie. În 2011, Bennington a mărturisit pentru The Guardian că angoasele sale sunt sursă de inspiraţie. El a explicat şi că a fost victima abuzului sexual în copilărie. După divorţul părinţilor săi, când avea 11 ani, a început să fumeze canabis, înainte de a trece la consumul de cocaină. Şi-a canalizat traumele în albumul "Hybrid Theory" şi a luptat cu dependenţa toată viaţa, scrie News.ro. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *