Timpul Local

Geta Burlacu asteapta viza pentru Europa

Ca in fiecare an, de sarbatorile de iarna, Geta Burlacu pregateste mai multe daruri pentru admiratorii sai. Saptamana trecuta, ea a inregistrat un colind impreuna cu fiica sa, Elvira. „A fost una dintre cele mai remarcabile zile din viata mea. Am hotarat sa cantam impreuna – eu, cu vocea mea de femeie care stie ce inseamna cantec, ea, cu vocea sa de copil curat, care insa stie sa transmita emotii – si sper ca si acest colind sa aduca spiritul Craciunului in fiecare casa”, ne-a marturisit Geta.

S-ar putea ca piesa celor doua Burlacu – senioara si junioara – sa fie un frumos inceput pentru un nou album, desi Geta spune ca n-ar vrea sa grabeasca lucrurile. Deocamdata, ea se pregateste pentru traditionalul Concert de Craciun, in care va canta jazz si pe care-l va sustine, la 22 decembrie, la Filarmonica Nationala.

Si cum ii sta bine unui artist, anul viitor Geta il va incepe tot cu concerte. Alaturi de binecunoscutul interpret de muzica populara Ion Paladi, in luna ianuarie, ea va sustine o serie de spectacole in Europa. Vor incepe cu Italia – Bolonia (7 ianuarie), Padova (9 ianuarie), Venetia (10 ianuarie). Va urma Viena (14 ianuarie), Bruxelles (16 ianuarie) si Paris (17 ianuarie). Ce-i drept, programul exista, iar viza – inca nu. Dar suntem convinsi ca va fi, ca doar nu o vor face functionarii europeni pe una dintre cele mai apreciate interprete de la noi sa-si dezamageasca admiratorii!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *