Astăzi 25 Septembrie 2018, Marţi - Ultima actualizare la 24 Septembrie 2018
Abonamente

Tendințe 1 Iulie 2012, ora 12:47

Ghid de bună purtare a imprimeurilor

Marime Font

 
 
 

Să combini imprimeuri diferite părea kitsch până nu demult, astăzi este însă cât se poate de trendy. 

Şi fiindcă vedetele nu se dau niciodată în lături de la a pune în aplicare cele mai îndrăzneţe propuneri ale designerilor, învaţă de la ele regulile generale de asortare a imprimeurilor.

Combină animal print cu imprimeu floral. Pentru a combina cu succes cele două imprimeuri, foloseşte unul pentru haine, iar pe celălalt păstrează-l pentru unul dintre accesorii - o geantă, pantofi, o eşarfă etc. Astfel, printurile se vor pune unul pe altul în evidenţă, fără a concura pentru a atrage atenţia simultan.Foloseşte acelaşi imprimeu, dar în mărimi diferite. Pentru a reinventa clasicele buline în recentele tendinţele, încearcă să asortezi buline mici cu buline mai mari. Efectul vizual va fi unul inedit şi tonic, fără a părea forţat.


Mila Iovovici

Combină imprimeuri contrastante. Actriţa Diane Kruger găseşte întotdeauna ţinute care vin cu ceva nou, aşa că nu a mirat pe nimeni când a ales să combine imprimeuri complet diferite. Florile de pe cămaşa-rochie sunt romantice, subtile şi „relaxate”, în vreme ce dungile de pe fustă sunt puternice, cu impact imediat. Punctul comun este că ambele printuri folosesc aceeaşi combinaţie cromatică - alb şi negru.


Diane Kruger

Când ai mai mult de două imprimeuri, poartă ţinute mini. E riscant să porţi mai mult de două imprimeuri. Dar, dacă sunt imprimeuri din aceeaşi familie (de exemplu, doar flori sau doar dungi) şi nu te îmbraci de sus până jos, atunci lookul tău nu va părea forţat. Rochia modelului britanic Poppy Delevigne conţine trei tipuri de imprimeu, dar toate sunt florale, în plus este mini şi fără mâneci. În rezultat, vedem o ţinută inedită şi sofisticată.


Michelle Williams

Nu purta mai multe trenduri odată. Tendinţele sunt, prin definiţie, ceva nou - sau cel puţin reinventat -, ceva cu care lumea nu s-a obişnuit încă. Dacă însă porţi toate trendurile anului în aceeaşi ţinută, vei arăta doar că eşti prea dornică să atragi atenţia. Rochia actriţei Michelle Williams are mix de imprimeuri, talie joasă, pliuri şi culori neon. Sunt deja patru dintre tendinţele propuse de designeri pentru anul 2012, iar includerea lor în aceeaşi ţinută este haotică şi inutilă.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Septembrie 2018, ora: 15:40 de Ana Marchitan

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 14 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Vestirea patimilor și a învierii

„Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor. Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!” (Matei 17; 22-23)

() Citeşte tot articolul