Fotbal

Golgheterul campionatului Italiei, Di Natale va veni în R. Moldova

Patronul clubului Olimpia, Sergiu Chiseliov a fost recent în Italia pentru a încheia un contrat dintre școala de fotbal al clubului pe care-l reprezintă și școala de fotbal a formației Udinese la care evoluează și mijlocașul român Gabriel Torje. ,,Am fost și la meciul Udinese – Atletico. Am văzut cum pentru puțini bani se fac super-cluburi. Am rămas foarte impresionat de acest club”, a declarat Chiseliov cu referință la Udinese.

,,Suntem în pragul de a semna contracul dintre școala sportivă a Udinese și școala noastră. M-am întâlnit și cu Di Natale, care a deschis deja două școli de fotbal. Vom colabora și cu aceste școli de fotbal pentru a acumula experiență și a merge înainte.”


Sergiu Chiseliov l-a invitat pe fotbalistul italian să viziteze R. Moldova, la care fotbalistul italian și-a dat acordul. ,,În perioada 6-19 noiembrie, Zidane l-a invitat la un meci de caritate și va merge acolo, după care, la o zi-două va veni în R. Moldova pentru a ne cunoaște mai îndeaproape și pentru a vizita școala noastră de fotbal”, a adăugat Chiseliov.

În ultimii doi ani, Antonio Di Natale a fost golgheterul campionatului Italiei. În sezonul 2009-10 acesta a înscris 29 goluri, iar în următorul sezon a marcat cu un gol mai puțin. Di Natale are 36 apariții la selecționata Italiei și a marcat 10 goluri. 

Timpul.md (Radu Lisița)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *