Golgheterul campionatului Italiei, Di Natale va veni în R. Moldova

publicat în Fotbal pe 25 Octombrie 2011, 09:19

Fotbalistul italian Antonio Di Natale va veni în R. Moldova pentru a vizita școala de fotbal a Olimpiei Bălți.

Patronul clubului Olimpia, Sergiu Chiseliov a fost recent în Italia pentru a încheia un contrat dintre școala de fotbal al clubului pe care-l reprezintă și școala de fotbal a formației Udinese la care evoluează și mijlocașul român Gabriel Torje. ,,Am fost și la meciul Udinese – Atletico. Am văzut cum pentru puțini bani se fac super-cluburi. Am rămas foarte impresionat de acest club”, a declarat Chiseliov cu referință la Udinese.

,,Suntem în pragul de a semna contracul dintre școala sportivă a Udinese și școala noastră. M-am întâlnit și cu Di Natale, care a deschis deja două școli de fotbal. Vom colabora și cu aceste școli de fotbal pentru a acumula experiență și a merge înainte.”


Sergiu Chiseliov l-a invitat pe fotbalistul italian să viziteze R. Moldova, la care fotbalistul italian și-a dat acordul. ,,În perioada 6-19 noiembrie, Zidane l-a invitat la un meci de caritate și va merge acolo, după care, la o zi-două va veni în R. Moldova pentru a ne cunoaște mai îndeaproape și pentru a vizita școala noastră de fotbal”, a adăugat Chiseliov.

În ultimii doi ani, Antonio Di Natale a fost golgheterul campionatului Italiei. În sezonul 2009-10 acesta a înscris 29 goluri, iar în următorul sezon a marcat cu un gol mai puțin. Di Natale are 36 apariții la selecționata Italiei și a marcat 10 goluri. 

Timpul.md (Radu Lisița)