Sport

Grafite a lichidat sansele militarilor rusi

Marti seara a debutat o noua editie a Ligii Campionilor Europeni la fotbal, cu meciurile din grupele A, B, C si D.
Atentia microbistilor din republica noastra nu a ocolit niciun meci din cele disputate, insa preferintele majoritatii s-au centrat pe jocul formatiei ruse ?SKA, sustinut in deplasare contra formatiei Wolfsburg (Germania).

Ambele echipe nu au putut conta pe cate un jucator accidentat, Alexander Esswein (Wolfsburg) si Mark Gonzalez (?SKA).
Ultima vizita a echipei ?SKA Moscova in Germania a avut loc in sezonul 2006/2007 al aceluiasi turneu, cand ea a fost invinsa de clubul Hamburg.

In seara zilei de marti, un singur jucator a lasat rusii cu „buza umflata”. Erou al partidei a devenit brazilianul Grafite, care si-a perfectat un hattrick, inscriind in minutele 36, 41 si 86). Golul de prestigiu al oaspetilor a fost marcat de Alan Dzagoev, cu un sfert de ora pana la finalul partidei.

In minutul 89, Armin Veh, antrenorul gazdelor, i-a acordat sud-americanului Grafite sansa sa fie aplaudat la scena deschisa, inlocuindu-l cu Santana. Partida a avut un ritm destul de alert, cu ocazii multe de poarta (15-11). Chiar daca a pierdut, echipa rusa a detinut procentajul pentru posesia balonului, 55%.

Intr-o alta partida, din grupa B, s-au confruntat Besiktas Istanbul si Manchester United. Singurul gol al partidei a fost consemnat in minutul 77, prin veteranul lui Manchester Paul Scholes, meciul incheindu-se cu victoria la limita a oaspetilor (0-1).

Alte rezultate ale primei zile de jocuri: grupa A: Juventus Torino – Bordeaux 1-1, Maccabi Haifa – Bayern 0-3; grupa C: Zurich – Real Madrid 2-5, Olympique Marseille – AC Milan 1-2; grupa D: Chelsea – Porto 1-0, Atletico Madrid – APOEL Nicosia 0-0.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *