Actualitate

Greşeala pe care o fac toţi când angajează o bonă

Dacă vrei să începi cu dreptul, urmează aceste reguli încă de la început:

1. Nu fi zgârcită

Primeşti ce plăteşti. Dacă vreodată ai să crezi că a dat norocul peste tine plătind-o pe fata de la supermarketul din colţ cu cea mai mică suma cu care se poate plăti, doar aşteaptă până când va primi o ofertă mai bună că a ta. Şi dacă foloseşti aceeaşi placă mereu, promiţându-i o anumită suma pe an fără să te ţii de cuvânt, nu vei găsi niciodată o bonă care să stea mai mult de câteva luni.

2. Nu lăsa frigiderul gol

Desigur, există oameni care îşi pun la pachet prânzul sau cină. Dar e de bun simţ să te asiguri că e mâncare în casă, iar bona să ştie că e în regulă să mănânce – mai ales dacă va fi acolo în timp ce copiii vor mânca.

3. Nu te simţi prost căutând referinţe

Întotdeauna întreabă şi sună alţi părinţi înainte de a angaja o nouă persoană care să se îngrijească de micuţii tăi. E un job care implică siguranţa copiilor tăi.

4. Nu te baza pe o singură bonă

Ai găsit o elevă de liceu care îţi place? Minunat. Doar că e probabil să nu fie întotdeauna disponibilă în momentele în care o chemi (bal, excursii, iubiţi), aşadar, e întotdeauna indicat să mai ai pe cineva. Ai totuşi grijă că numărul bonei să nu fie ştiut de către toţi prietenii tăi. S-ar putea ca într-o seară ea să fie angajată deja, iar tu vei sta acasă dorindu-ţi să o fi sunat prima.

Sursa: elle.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *