DIVERSE

Grupa A se complică. Cehia a bătut Grecia cu 2-1

Faza a doua a grupelor EURO 2012 a debutat marţi cu un meci de totul sau nimic pentru echipele Greciei şi Cehiei, care aveau 1 punct, respectiv 0 puncte, după primul meci.

Povestea meciului dintre Grecia şi Cehia s-a scris în doar 7 minute. Mult mai motivaţi – victoria era singura care le mai asigura şanse – cehii au demarat în forţă şi au marcat după trei minute. Mijlocaşul Hübschman a pasat excelent pentru Jiracek, acesta a "despicat" apărarea greacă în două şi l-a învins pe Chalkias.

Nici nu se dezmeticiseră bine grecii după golul încasat, că cehii au mai marcat odată. După doar 4 minute de la prima reuşită, Pilar a profitat de cursa superbă a lui Gebre Selassie şi de neatenţia fundaşilor centrali greci şi a marcat pentru 2-0.

Dar tragedia greacă nu a fost completă. Elenii au fost nevoiţi să schimbe portarul, Chalkias accidentându-se în minutul 22. Chiar dacă după pauză au fost ceva mai inspiraţi, reuşind chiar să reudică din handicap, prin Gekas, grecii nu au mai întors soarta partidei, precum au făcut-o contra Poloniei, la debut.

Grecia – Cehia, scor final: 1-2. Cu această victorie, Cehia reintră în cărţile calificării şi amână deznodământul pentru ultima etapă a grupelor.

tvrinfo.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *