Politică

”Gurin câte falsuri a admis în CV-ul său?” Deputat către procurorul general: ”Ciocul mic, Procurorule!”

Astfel a comentat deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu intervenția procurorului general, Corneliu Gurin în cadrul unei emisiuni televizate, unde acesta s-a expus cu privire la scrisoarea premierului Chiril Gaburici în care prim-ministrul cere demisia conducerii Procuraturii Generale.

„Această scrisoare îmi este străină şi vizează o persoană care se află sub o anchetă. Săptămâna trecută am stabilit un plan de acţiuni în privinţa anchetei, inclusiv audierea celui cărui îi aparţine diploma. E vorba de cetăţeanul, Chiril Gaburici”, a spus Gurin.

Reamintim că, anterior, Gaburici a cerut demisia procurorului general, a conducerii Băncii Naționale a Moldovei și a Comisiei Naționale a Pieței Financiare, considerând că aceste instituții nu au reacționat adecvat la devalizarea celor trei bănci cu probleme, spiritele s-au încins.

„Mă bucur că lucrurile s-au pornit din loc (dosarul privind diplomele de studii ale lui Gaburici – n.r.). Observ că acest lucru s-a întâmplat după apariția scrisorii pe care am publicat-o pe pagina mea de Facebook. Sper că tot atât de repede se va mișca Procuratura și în cazul băncilor”, a ironizat Gaburici acțiunile Procuraturii Generale.

Sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *