Actualitate

„Hai Moldova” are noi ambasadori

Care sunt motivațiile și ce vor să facă acești tineri?!

Maria, 16 ani, r.Ungheni s.Măcărești
Președinte consiliului local al tinerilor

Vreau să soluționez problema de gunoiște din satul de unde mă aflu. În prezent cu mai mulți tineri care au aceiași viziune, vrem să schimbăm ceva și doresc să fac asta prin intermediul Hai Moldova sau alte organizații locale.

Marionela, 16 ani, r.Telenești s.Chițcani
Elevă

Mă motivează schimbarea viitorului în R.Moldova, un viitor prosper cu multe facilități. Vrem să fie ordine și urne în localitatea de unde vin.

Nicu, 18 ani, or.Drochia
Elev

Vreau să schimb viziunea orășenilor în privința deșeurilor. Orașul este unul frumos cu oameni binevoitori. Vreau să fac schimbări să nu mai die deșeuri în păduri, parcuri și lângă lac.

Sorin, 18 ani, or.Chișinău
Elev

Mă inspiră curățenia și vreau să organizez evenimente de curățirea mediului, să promovez Hai Moldova și să împărtășim ideile unui mediu curat.

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Moldova, în ceea ce privește rata de participare a populației. Organizația face parte din mișcarea internatională Curățenia Mondială (Let’s Do It! World Cleanup). În 2012, proiectul număra aproape 100 de ţări care au făcut curățenie, implicând astfel milioane de voluntari din toată lumea.

Timpul.md 



 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *