Tendințe

Haina din blană, actuală şi pe timp de criză

Lungă, scurtă, artificială, colorată, naturală, neagră, purtată în loc de fular sau aplicată pe cizme – haina de blană este o adevărată vedetă în perioada rece.

Haina de blană este aliatul perfect în sezonul de iarnă, fiind călduroasă şi confortabilă, dar şi uşor de asortat. Astfel, dacă adori stilul anilor ’70, o poţi adăuga unei perechi de blugi, marcând în acelaşi timp talia cu o curea din piele şi adăugând o pălărie.

Pentru un look retro în stilul anilor ’60 poţi purta o haină de blană până la nivelul şoldurilor cu o fustă mini în A şi cu o pereche de pantofi cu toc gros şi platformă. O ţinută masculină poate fi temperată de o haină de blană – alege un costum tip smoking şi poartă haina pe umeri. Dacă îţi place blana, dar în cantităţi moderate, atunci poţi opta pentru accesorii din acest material. De exemplu, un guler somptuos, învăluind mânecile mantoului sau, de ce nu?, pe o poşetă sau pe o pereche de botine cu toc.

În ceea ce priveşte cromatica, orice nuanţă este permisă. Pentru un look clasic, elegant, alege blana în culori „tradiţionale” – negru, maro sau crem.

Pentru o imagine extravagantă şi de efect, designerii mondiali ne propun culori aprinse, precum fucsia, mov, roşu-intens, turcoaz sau galben-pui.

Dacă, totuşi, iubeşti nespus animalele şi nu vrei să răneşti vreunul, optează pentru un material sintetic de calitate, care să arate aproape veridic.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *