Timpul Liber

Halloween-ul începe la Shopping MallDova!

Pentru ca vizitatorii să simtă cît mai aproape fiorul sărbătorii de Halloween, Shopping MallDova a pregătit un decor special şi foarte înspăimîntător. De aceea, toţi trebuie să fie foarte atenţi la lucrurile misterioase care se vor întîmpla în mall.

În toată perioada aceasta copiii, dar şi părinţii lor vor putea paticipa la ateliere de creaţie cu tematica Halloween-ului, unde vor confecţiona ornamente pentru uşi din flori şi dovleci, con pentru dulciuri în formă de lilieci zburători, măşti de vrăjitori, ghirlande din păianjeni şi felinare fantome . De asemenea, toţi doritorii vor putea păstra pentru mai mult timp amintirea sărbătorii cu ajutorul maieştrilor în body-art.

Petrecerea cea mare, „Carnavalul Fantomelor”, se va desfăşura pe 30 octombrie, la parterul centrului comercial. Costumaţia şi machiajul sunt obligatorii, iar cu cît mai haioase şi fioroase vor fi acestea, cu atît mai multe şanse ai să cîştigi la concursuri. În această noapte spiritele se vor dezlănţui. Vrăjitoare pe mături, vampiri, spiriduşi care încearcă să învingă vrăjitoarele cele rele şi nu în ultimul rînd dovlecei năzdrăvani vor distra publicul din mall.

Surpriza serii va fi trupa Single Point care va incinge atmosfera la maxim cu un concert extraordinar! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *