Actualitate

Hartuiala efecta si faina, a lui Voronin

Am vazut recent un comentariu despre „relatiile” lui Voronin (cel mare) cu presa, in special, cu jurnalistele. M-a amuzat grozav. Comportamentul lui vizavi de jurnaliste, cica, poate fi interpretat ca hartuire sexuala!.. Asta da, interpretare! Adica, opt ani el ne-a hartuit pe noi toti, in toate felurile, pe altii chiar i-a platit sa-l iubeasca (cum se numeste asta?), si-a sters bocancii de noi toti… si, na-ti-o buna, ca ne dam fete mari!

Nu mai suntem… ne-am pierdut demult valoarea ceea numita demnitate, nemaivorbind de valorile nationale. Sigur, mai sunt unii care au rezistat si se zbat fara puteri, pentru ca sunt putini. S-a dus Voronin, dar conduc tot comunistii, spunea acest adevar acum cateva zile un cetatean din Africa, protestand pe scarile Guvernului. Dar, stiti, este o vorba inteleapta: nu-i plangeti pe cei care au plecat, plangeti-i pe cei care au ramas (au venit)!…

Cei care sunt acum, la rand, cu „dragostea” nu sunt prea departe de fostii. Au invatat lectia repede. Nu se mai ocupa ei de „fleacuri”, nu-i mai intereseaza parerea celor care i-au votat, stiu deja ce trebuie sa faca si cum sa faca! Parca-s dusi de suveica, cu ochii inchisi conduc tara! O sa vorbim si despre astea la modul trecut, degraba. Ce „lansau” ei, revolutionar, inainte de alegeri, nu mai e actual. Poate au aparut chipuri mai noi, dar metodele-s tot vechi. Cine a auzit despre vestita comisie parlamentara care examineaza evenimentele din 7 aprilie?

Va spun eu, o sa aflati rezultatele pe 1 aprilie, da’ poate la anul, tot pe 1 aprilie! Procuratura lucreaza. Ii poarta pe drumuri tot pe martori, nu pe adevaratii criminali. Imi venea sa plang cand l-am auzit pe dl procuror ca nu l-a vazut pe Plahotniuc, vrea sa-l vada, da’ lumea il suspecteaza. Spunea cineva ca pe Papuc il ancheteaza un procuror Popescu, unul foarte apropiat de renumita doamna Ala Popescu…

In cazul familiei „monarhice” au deschis dosar penal pe caz, nu pe o persoana (!), atentie: nu pe tatal, nici pe fiul… pe Duhul Cel Sfant! Da’ unde sunt dosarele lui Cubreacov si Rosca, barem? Am auzit ca Rosca a inviat si Cubreacov s-a gasit. Da’, macar, diploma falsa a lui Papuc, ca despre 200 kg de „fasule” el nu stia nimic si nici despre cele 68 mln. lei n-a auzit. Chiar sa credem ca putea asa, intamplator, sa se plimbe cineva prin Chisinau cu 200 kg de droguri (suma de milioane) fara acordul barosanilor?

Da’ nu au trecut prin vama, cumva? Sau le-a adus si pe astea cocostarcul din legenda! Pai, iata-asa traim noi inca, pe timpul legendelor si povestilor – ca nu stiu cine candva, nu stiu cine undeva… si nu stim ce va urma, ca povestea nu se termina aici… Ascultam povesti in campania electorala, votam povesti, traim ca-n poveste!… Asa ca, m-am suit si eu pe-o roata si… NU v-am spus povestea toata!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *