Moldova

Hocheistii de la Dinamo Chisinau au devenit vicecampioni ai Romniei

Echipa de hochei pe gheata Dinamo Chisinau, formata din jucatori in varsta de pana la 12 ani, au avut o prestatie mai mult decat onorabila in campionatul de juniori a Romaniei.

La Bucuresti, a avut loc turneul final al celor mai bune echipe de hochei, pentru categoria de varsta mentionata. Dinamovistii, care, si in etapele preliminare au captat multi admiratori printre suporterii din Romania, au jucat cu multa responsabilitate si au reusit sa califice in finala competitiei.

In semifinale, Dinamo Chisinau a invins pe Progym Gheorghieni, cedand insa in finala in fata celor de la SC Miercurea Ciuc, cu 4-1.

Marius Gliga, secretarul general al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, a precizat, pentru sportlocal.ro, ca "Dinamo este o echipa foarte ambitioasa si care, desi la prima prezenta in campionatul romanesc, a impresionat placut in fiecare meci. Ne pare bine ca au ales sa joace in competitia noastra".

Astazi, cu ocazia succesului inregistrat, echipa a fost felicitata, intr-o atmosfera festiva, de primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *