Actualitate

Horoscop / Leii întâlnesc un mare hop care le strică planurile

BERBEC

Nu te retrage de bună voie în carapacea ta din cauza acelui sentiment de inadaptare care te încearcă. A acceptă singurătatea nu e în beneficiul tău, că atare, chiar dacă prietenii nu sunt disponibili pentru a-ţi ţine companie, sigur îţi este aproape familia.

Vei uită de orice probleme dacă-i accepţi pe cei dragi în preajma ta. Chiar dacă probleme are fiecare şi întâlnirea cu familia e tot un motiv de a vorbi despre ceea ce te apasă, vei vedea că îţi face bine discuţia cu ei, pentru că ei te încurajează, îţi distrag atenţia, te fac să uiţi de micile necazuri.

Cu ajutorul lor, vei vedea că există întotdeauna soluţîi la orice!

TAUR

În loc să te înarmezi cu voinţa de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşți despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşți influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de ține doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua.

Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişți alături care te vor trage mereu înapoi.

Eşți impresionabil, o şțîi, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu. Ba da, poţi, fiecare cu forţele sale!

GEMENI

Ai avut încredere în rezultatele către care ai pornit cu ceva timp în urmă, deşi multă lume spunea că doar visezi, dar iată că visul tău a prins contur şi deja poţi să-l atingi.

Visul tău e realitate acum şi te poţi lăuda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovadă vie că tu nu glumeşți atunci când îţi propui un ţel măreţ. Tu visezi îndrăzneţ, clădeşți acel drum cu multă încredere iar la final prezinţi tuturor roadele muncii tale.

Nu ai nevoie că lumea să recunoască faptul că ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii împlinite, bucurându-te de ceea ce singur ai clădit cu mâinile tale!

RAC

Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşți căi de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşți încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea.

Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire. Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţîi cu dinţîi nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta!

Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale! Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!

LEU

Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lăsă doborât de el, soluţîi există, totul e să nu accepţi acest impas că pe un final de drum.

Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşți strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţîi.

După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A două oară da!

FECIOARA

Mai vin şi momente în care trebuie să stai departe de oamenii pe care îi iubeşți sau de lucrurile care îţi fac plăcere. Sunt sacrificii trecătoare, dar care au un rol extraordinar.

Stând departe de ceea ce iubeşți tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursă ta principală de fericire şi de energie pozitivă, vei şți să apreciezi şi mai mult acea resursă în clipă când o vei regăși.

Stai o vreme departe de ceea ce îţi încărca inima de iubire, dar când te vei întoarce sau se va întoarce la ține, vei iubi cu şi mai multă pasiune, vei aprecia cu şi mai multă încântare, semn că uneori o astfel de distanţare e benefică!

BALANȚĂ

Nu te juca aşa cu resursele pe care le ai la dispoziţie, pentru că ai tendinţa de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poţi trezi fără nimic în coş, dacă eşți neatent cu ce ai adunat. Ştiai că ai nişte bani în sertar?

Erai sigur că te poţi baza pe sprijinul şi contribuţia unui coleg? Credeai că mai ai câteva zile pentru a termină un anumit proiect? Ei bine, mai verifică o dată, pentru că între timp, fără să-ţi dai seama, acestea s-au mai împuţinat!

Din când în când mai trece în revistă ceea ce ai, că să nu te trezeşți cu surprize exact când vine momentul investiţiilor.

SCORPION

E o zi în care să nu faci nimic complicat sau obositor, ci să te apleci mai mult asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun să te opreşți din orice efort fizic sau mental şi să asculţi ce îţi transmite vocea ta interioară.

Probabil, prins în iureşul atâtor evenimente cotidiene, nu s-a mai făcut auzită demult, şi ai acum uimirea să descoperi câte lucruri ai trecut pe linie secundară, deşi vocea aceea interioară ţi-a vorbit întruna.

Dar cum s-o auzi în asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivită pentru a stă de vorbă cu ține însuţi şi ce poate fi mai potrivit decât să te relaxezi ascultând muzică, meditând, scriind sau citind, pentru că aşa îţi auzi cel mai bine gândurile.

SĂGETĂTOR

Starea ta emoţională este schimbătoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru că reuşeşți să te adaptezi uşor oricărei situaţîi. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vieţîi precum apă care ia formă vasului în care este turnată.

Mare flexibilitate în modul tău de a te comportă de la o oră la altă, de la o stare la altă, ceea ce dă dovadă de un talent de a ţine cont de mediul în care te afli, de starea celui din faţa ta.

Dacă cineva drag e trist, tu îi ridici moralul, dacă o situaţie pare dezechilibrată, torni tu acolo câteva picături pentru a restabili normalitatea.

CAPRICORN

Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează că la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate. Încearcă să mai atragi şi pe alţîi în barcă ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişți, care îţi ridică moralul.

Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi stă pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

VĂRSĂTOR

Tu eşți că meşterul Manole sau că un inventator care face şi reface acelaşi experiment, iar şi iar, până când ajunge la rezultatul dorit. Că atare nu pretinde să ajungi din prima încercare acolo unde ţi-ai propus, pentru că vor fi multe ratări până la roadele visate.

Important e să înveţi mereu ceva util din fiecare hop prin care treci, deci, dacă nici azi nu-ţi iese, nu te bosumflă şi nici nu renunţa. Verifică unde ai greşit şi ce ai învăţat nou din acest experiment, că să aplici la viitoarea încercare.

Nici următoarea nu e de succes? Nu-i nimic, eşți încă elev la un curs de perfecţionare, dar la final vei fi mândru de ține!

PEȘTI

Emoţiile tale cresc în intensitate pentru că se apropie din ce în ce mai mult un eveniment care naşte stări ciudate în interiorul tău. Că tracul actorului dinaintea ieşirii în scenă. Că emoţia de dinaintea primei întâlniri.

Un soi de teamă, că atunci când trebuie să apari în faţa unui juriu care urmează să-ţi estimeze cunoştinţele. Tu oricum eşți o zodie eminamente emoţională şi ai trăiri extrem de puternice, dar azi trebuie să le canalizezi într-o direcţie constructivă, că să nu te apuce plânsul când ţi-e lumea mai dragă sau să aluneci în depresie când ar trebui să fii cel mai stăpân pe ține. Pregăteşte-te sufleteşte!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *