Actualitate

Horoscop / Săgetătorii vor profita de o ocazie nou apărută, iar scorpionii vor afla o veste tristă

GEMENI: Foloseste-te de un pont pretios care vine catre tine, pentru ca lucrurile revin la normal daca il valorifici cu incredere. Tine cont de sfaturile bune.

RAC: Nu continua un plan care vezi ca nu mai inainteaza deloc, ci cauta sa schimbi macazul. Transformarea unui blocaj intr-o schimbare sta in mainile tale.

LEU: Nu te preface ca totul e in regula, ca sa scapi mai repede de o responsabilitate, ci asuma-ti in totalitate sarcina care iti revine. Nu astepta de la altii solutii.

FECIOARA: Te simti mic in fata unei persoane care impune prestanta si respect prin faima sau prin numele sau. Trebuie sa recunosti ca sunt si altii mai buni.

BALANTA: Te cramponezi de lucruri marunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu mai poti trece peste ele. Lasi alte treburi mai importante pentru a le rezolva.

SCORPION: Vestile zilei te cam intristeaza, poate nu pentru ca te-ar privi pe tine personal, ci pentru ca pui suflet in problemele altora. Esti o ureche buna de ascultat.

SAGETATOR: Cu cat stai sa te gandesti mai mult daca merita sa profiti de o ocazie aparuta din senin, cu atat mai mult creste riscul de a o rata. Fii prompt in reactii!

CAPRICORN: Muncesti cu sarguinta, dar nu te preocupa sarcinile care se afla acum pe rol, ci proiectele de viitor de la care ai mari asteptari. Privesti cu cateva etape mai departe.

VARSATOR: Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de un moment deosebit si se vede ca stai ca pe ghimpi. Nu te grabi, chiar si asteptarea are rolul ei.

PESTI: Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice si rationale.

BERBEC: Esti inconjurat de multa lume si cu fiecare ai alt gen de relatie. Te folosesti de atuurile cele mai potrivite pentru a avea cu toti legaturi cat se poate de placute.

TAUR: Sa nu te miri de refuzuri. Si tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, si tu te-ai opus, si tu ai pus bete in roate. Acum a venit lor altora sa judece ideile tale.

Sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *