Actualitate

HOROSCOP / Zodia care va pleca într-o călătorie în timpul apropiat

Berbec
În relația cu partenerul de viață vor apărea discuții aprinse, pe temă cheltuielilor comune. Se pare că felul în care cheltuiești banii din veniturile tale necăjește persoană iubită. Ar fi bine să accepți sfaturile sau remarcile celorlalți privitor la bani și bunuri. Astăzi, foarte ușor se pot rupe înțelegeri, anula contracte sau destrăma definitiv relații parteneriale vechi. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Taur
Se anunța multe treburi la serviciu, dar și acasă te astepata membrii familiei pentru a rezolvă chestiuni domestice. Rutină zilei te poate obosi, însă fii prudent și ocupă-te pe îndelete de priorități. Afecțiunile capului și sistemului renal se pot evidenția serios, astfel că este posibil să iei legătură cu diverși specialiști în sănătate. Rezervă-ți momente pentru odihnă și relaxare în natură.

Gemeni
Surprizele zilei apăr dinspre relațiile sentimentale. Persoană iuibita te va provocă la discuții importante, fie în privință relației voastre, fie datorită atitudinii tale rezervate, în ultima vreme. Prudența și răbdare, întrucât sunt șanse mari de a se produce o schimbare sentimentală dureroasă. Copiii sunt o altă sursă provocatoare. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să treci cu bine peste toate.

Rac
În relațiile familiale sunt posibile discuții aprinse, datorită treburilor domestice restanțe. Ocupă-te numai de casă și familie, chiar dacă tentația de a te refugia în sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare. De la și prin prieteni se țes intrigi și situații confuze, care afectează linsitea și conforul segmentului tău familial. Ferește-te de cei care se amestecă în treburile tale personale!

Leu
Se întrezăresc multe călătorii pe distante scurte, pentru a rezolvă chestiuni profesionale care trenează de multă vreme. Dialogurile sunt și ele la ordinea zilei, în special cu șefii, colegii de muncă sau persoanele colaterale locului de muncă. Nervozitatea și grabă sunt accentuate, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile. Evită să vorbești prea mult, să emiți judecăți sau să aduci critici celorlalți.

Fecioară
Ziua aduce noutăți în plan financiar. Poate fi vorba despre informații privitoare la schimbarea condițiilor de muncă sau la veniturile pe care le obții la locul de muncă. Vin și bani, bunuri sau favoruri, dar când te aștepți mai puțin și în condiții greu de anticipat. Surprizele pot fi foarte mari, de aceea fii prudent. Evită cheltuielile importante și investițiile pe termen lung! Odihnește-te mai mult!

Balanța
Stările tale de spirit sunt fluctuante și astfel îți găsești mai greu locul astăzi. Ești tentat să te implici în mai multe treburi deodată, atitudine obositoare și păguboasă. Controlează-ți reacțiile și ocupă-te numai de activități ușoare. Rezervă momente liniștite și alcătuiește planuri de viitor. Sfătuiește-te cu cei dragi în privință deciziilor majore legate de o relație partenerială.

Scorpion
Ai nevoie de liniște și relaxare, pentru că oboseală și unele afecțiuni ale capului îți pot creă neplăceri serioase. Ocupă-te numai de activități ușoare și la nevoie cere sprijinul persoanelor de încredere, mai ales la serviciu. Posibile neplăceri dinspre partenerul de viață. Cineva din anturajul apropiat te poate ajută să găsești soluții viabile la toate situațiile cu care te confrunți actualmente.

Săgetător
Astăzi poți visă cu ochii deschiși la realizarea unor planuri personale sau profesionale, alături de prieteni. În preajmă ta pot veni oameni progresiști care să-ți ofere idei novatoare și soluții viabile pentru situațiile în care te afli. Totuși nu plecă urechea la tot ce auzi. Unii vor dori să te provoace pe teme delicate și nu ar fi bine să le răspunzi cu aceeași monedă. După-amiază, odihnește-te!

Capricorn
Surprizele profesionale se vor ține lanț. Pe de o parte este posibil să primești saricini de lucru noi, o funcție de răspundere sau afli informații prețioase legate de reorganziarea locului de muncă. Evită implicarea în discuții de anvergură! Pe de altă parte, în plan familial ești solicitat de către membrii familiei, fie pentru o reuniune cu neamurile, fie pentru a discută chestiuni patrimoniale importante.

Vărsător
Componența mentală este accentuată, în sensul că îți vor veni în minte tot soiul de gânduri și idei, unele chiar strălucite. Fii prudent și nu te lasă prins în iureșul gândurilor, care pare că nu se mai termină. Alege să-ți orientezi atenția spre a-ți îmbogăți sufletul cu informații de bună calitate și de folos. Hionareste printr-o librărie și bucură-te de cărțile, care deloc întâmplător, îți vor ieși în cale.

Pești
Banii reprezintă o temă importantă astăzi. Se pare că o sumă de bani pe care trebuia deja să o primești va întârzia în continuare. Cauza poate fi o neînțelegere în documentele financiare sau pur simplu este vorba despre neglijență oamenilor care se ocupă de veniturile tale. Horoscop zilnic 19 iulie. Cea mai mare pierdere pentru această zodie de apă va fi una umană! Relații importante se destramă după mulți ani! Lacrimi și deznădejde la capitolul sentimental.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *