Actualitate

Horoscop 20 aprilie 2018: Leii se despart de o persoană dragă

Berbec
Din păcate, este posibil să nu vezi lumea înconjurătore într-o lumină clară, pentru că eşti afectat de experienţele neplăcute din trecut.

Taur
Acum că toate lucrurile s-au aşezat în viaţa ta, este timpul să te ocupi şi te visurile mai vechi, date uitării, dar care au revenit în atenţia ta.

Gemeni
Eşti prins între aşteptările oamenilor, ale prietenilor mai exact, şi nevoile personale. Acest lucru îţi distrage atenţia şi te concentrezi cu greu.

Rac
Viitorul arată din ce în ce mai bine şi mai promiţător, graţie ambiţiei şi perseverenţei cu care munceşti în fiecare zi. Fii obtimist.

Leu
O persoană apropiată te va dezamăgi astăzi, dar dacă stai să te gândeşti, a fost dorinţa ta de a ajunge la un final, dar nu e unul fericit, din păcate.

Fecioară
Eviţi discuţiile tensionate şi preferi să munceşti în linişte. Asta nu înseamnă că nu eşti interesat, dar nu ai chef de asta azi.

Balanţă
Chiar dacă te iei foarte în serios, sarcinile pe care le ai în grijă te copleşesc. Nu te sfii să ceri ajutorul pentru că asta nu-ţi va afecta reputaţia.

Scorpion
Poţi influenţa pozitiv evenimentele zilei de azi, dacă vei fi raţional şi conştient de diferenţele dintre fantezie şi realitate. Ancorează-te în prezent.

Săgetător
Programul din această săptămână se va aglomera subit şi nu vei mai putea petrece timp cu familia. Anunţă-i din timp, pentru a nu avea discuţii.

Capricorn
Este foarte greu să menţii echilibrul între viaţa profesională, cu atâtea probleme la serviciu, şi voia ta bună, care poate fi înţeleasă greşit de şefi.

Vărsător
Eşti conştient de dorinţele imposibil de realizat şi realitatea care te înconjoară, dar continui să copilăreşti şi să visezi cu ochii deschişi.

Peşti
Logica îţi va fi pusă la încercare de către cine nu te aştepţi. Bazează-te în continuare pe intuiţie, ai încredere în tine şi fii atent la toate detaliile.

Sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *