Horoscop

Horoscop 1 februarie 2017

Berbec – Horoscop 1 februarie 2017

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simplă ta apariţie impune respect şi prestanţa. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţă cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansă de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durata în care ai investit tot ce ai mai bun în ţine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Taur Horoscop 1 februarie 2017

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu ţine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţă ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Gemeni Horoscop 1 februarie 2017

Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţă unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi bagă mâna în foc.

Rac Horoscop 1 februarie 2017

Când eşti convins că adevărul e la ţine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi că altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta. Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin cai incorecte. Nu acuză pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o lupta pentru a scoate la lumina adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

Leu Horoscop 1 februarie 2017

Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te că un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansă unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Fecioara Horoscop 1 februarie 2017

E o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău, deci nu-ţi dori să treacă acest moment de tihna, chiar aveai nevoie de o pauză şi pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul tău. Chiar dacă pari pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru că aşa te poţi odihni un pic, te detaşezi de griji şi probleme, şi găseşti starea necesară unei analize la rece a situaţiei în care te afli. Profită cât mai mult de calmul instalat!

Balanţă Horoscop 1 februarie 2017

Nu stă să tot treci în revista ce nu ai în acest moment, ci lasă-te dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce vei primi de acum înainte. Dacă nu ai curaj să ceri de la viaţă ceea ce nu deţii, dacă ceea ce ai primit nu te satisface, e clar că nu vei fi mulţumit niciodată, că atare e bine să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat. Aşteaptă, mergi înainte şi lupta până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să te cramponezi de lipsurile trecătoare. Sigur vei obţine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie să ai o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevărat: ai multe şi vor mai veni şi altele, dar nu acum, pe loc!

Scorpion Horoscop 1 februarie 2017

Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hărţii, corespondenţă sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Săgetător Horoscop 1 februarie 2017

Primeşti vestea cu tentă oficială de care aveai nevoie pentru a trece la etapă următoare a unui proiect. Poate aşteptai un document, o autorizaţie, un aviz extrem de important, fără de care activitatea ta nu ar fi fost susţinută legal. De acum, având în buzunar hârtia potrivită, drumul tău e netezit spre succesul tău final. Chiar dacă ai umblat mult că s-o obţii, chiar dacă biurocraţia a fost de multe ori enervantă, a meritat să lupţi pentru a ajunge aici, pentru că, de acum, nimic nu te mai poate ţine pe loc. Ai tot ce-ţi trebuie pentru a merge mai departe!

Capricorn Horoscop 1 februarie 2017

Ai alături de ţine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii te stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştii să valorifici perfect resursele pe care aceştia ţi le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie şi afecţiune sincere şi stimulative în situaţia de faţă. Observi cu această ocazie că nu eşti singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poţi baza cu succes şi, dacă aduni alături de ţine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei să construieşti.

Vărsător Horoscop 1 februarie 2017
Vezi cu ochii tăi că un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el să-l mai continui. Totuşi, intuiţia îţi spune că, decât să consumi timp şi energie fără rost, mai bine ai abandona acel proiect, măcar pentru o vreme, şi să te ocupi de altceva între timp. Sunt momente când nu sunt întrunite toate condiţiile unui progres continuu şi constant, ci mai dai piept şi cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine să renunţi la ele. Le treci doar pe o linie moartă, urmând să le iei de unde au rămas altădată. Nu e un final, e doar o amânare!

Horoscop 1 februarie 2017 Peşti

E o plăcere să îţi aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alţii în viaţă ta. Vin şi astfel de momente de bilanţ când ai ocazia să-ţi arăţi recunoştinţă faţă de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate şi cu iubire, pentru că eşti conştient că, fără intervenţiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenţei tale, ai fi pierdut timp şi energie pentru a depăşi singur acele hopuri. Ei au fost alături de ţine cu un sfat sau cu o mâna de ajutor şi ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii, pentru că va există şi un moment în care le poţi întoarce serviciile cu bucurie că poţi fi şi tu de ajutor în acelaşi mod. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *