Horoscop

Horoscop 1 iulie 2016

Berbec

Nu insistă să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consumă inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, că atare uită de el pentru o vreme. După o perioada de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Îl vei continuă altădată.

Taur

Nu te cramponă de banalele hopuri absolut fireşti în drumul tău spre împlinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ţi testa perseverenţă, de a-ţi pune la încercare ambiţia, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te aşteaptă la capăt. Visul tău cel mare e încă departe, dar faci paşi mari şi siguri spre el, fără a te lasă oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu şi tu, ba, dimpotrivă: parcă te ambiţionezi şi mai tare când vezi cât de mulţi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capăt, dar nici repede, nici uşor!

Gemeni

Lumea apreciază deciziile tale, pentru că are încredere în judecată ta imparţială şi justă. Unii chiar depind de verdictele pe care urmează să le dai şi încerci să fii cât se poate de detaşat şi să nu pleci urechea la nicio încercare de manipulare şi intimidare. Cu cât rămâi mai surd la tentativele unora de influenţare, cu atât mai corectă va fi decizia ta finală, şi lumea va aprecia felul just în care ai aranjat lucrurile. Adevărul întotdeauna învinge, iar tu vei oferi azi o părere avizată ce va face lumina într-o situaţie din care are mai multă lume de suferit.

Rac

Priveşti la cineva de lângă ţine cum sărbătoreşte o mare reuşită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poţi urmă îndeaproape, pentru că, dacă el a reuşit, poţi şi tu, dacă foloseşti reţeta succesului sau. Cere-i sfatul, profită de experienţă pe care o împărtăşeşte cu drag şi altora, fă exact ceea ce spune, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate. Dacă la el a mers, de ce n-ar merge şi la ţine? Valorifica din plin experienţă altora, pentru că se potriveşte de minune şi în cazul tău!

Leu

Cântăreşte mai atent dacă merită să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă astăzi nişte prieteni, că nu cumva preţul pe care îl vei avea de plătit, mai târziu, să fie mai mare decât ceea ce primeşti acum de la ei. Ceva îţi spune să fii mai prevăzător, să nu crezi tot ce ţi se promite, pentru că, în spatele aparenţei prietenii, s-ar putea află şi altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Când va ieşi la iveală, te vei felicita că ţi-ai ascultat intuiţia care ţi-a spus să nu te încrezi în acei oameni care aveau şi alte interese decât cele pe care le declarau sus şi tare.

Fecioara

Nu te lasă învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gură mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de dată această contradicţiile te irită şi pe ţine şi sări la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai aparat punctul de vedere în faţă celor care spun nu la orice. Nu te lasă însă atras în capcană celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Balanţă

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, că atare lupta din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oală suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelenţă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

Scorpion

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar că să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inima, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amână pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Săgetător

Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că eşti tentat să te bazezi pe ei şi, mai târziu, să descoperi că au fost vorbe în vânt! Mai degrabă nu le iei în seama sau aştepţi să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate bagă în treburile tale şi, în loc de ajutor, să vezi că a declanşat un dezastru. Nu te încrede în cel care se bate cu pumnul în piept cu câte pot face pentru ţine, pentru că nu e nimic adevărat în aceste angajamente. Spune şi el aşa, să se dea mare, dar când vei avea nevoie de el cu adevărat, va da bir cu fugiţii.

Capricorn

A venit vremea să te întorci un pic, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere. Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere. Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peste în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Vărsător

Nu pune la suflet veştile neplăcute care ajung azi la urechile tale, ci încearcă să priveşti totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ceea ce transmite raţiunea. A trata o situaţie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai bună soluţie pentru ţine, despre care toată lumea ştie cât de lucid poţi rămâne chiar şi în cele mai sensibile momente. Reuşeşti să priveşti totul obiectiv, matur, sobru, şi să iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea să te asculte, face bine, chiar dacă nu e întru totul de acord cu concluzia ta strict raţională.

Peşti

Nu privi la cei din jur care nu-şi văd capul de treburi şi griji şi-ţi spun mereu cât sunt nefericiţi. Tu nu eşti aşa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta şi această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajută să treci peste toate cu succes. În timp ce alţii se lupta în continuare cu piedicile pe care singuri şi le pun din cauza gândirii negative, tu vei fi cu un pas înainte şi cu un cap deasupra privind detaşat la ei. Păstrează această atitudine: e reţeta succesului!

Sursă: acvaria.com
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *