Horoscop

HOROSCOP 1 martie 2018: Gemenii trebuie să fie atenţi la viaţa de cuplu

Taur 
Faci echipa bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, pur intelectuală a acestui tandem, în timp ce celălalt vine în planul vostru comun cu bagajul sau emoţional extrem de bogat. 

Gemeni
Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arată adevărată faţă şi poate lasă urme neplăcute în inima unuia din voi. 

Rac
Nu e momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Ceva îţi spune să mai aştepţi o vreme, să mai aduni ceva informaţie, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. 

Leu
Azi ceva îţi ia ochii, ceva ce străluceşte ca un cristal multifaţetat în soare şi eliberează o paleta incredibilă de culori şi lumini. Cu cât te apropii mai mult, cu atât atracţia ta faţa de acel lucru creşte, deci continuă să afli despre ce e vorba. 

Fecioara
Nu te mai cramponă de orice superstiţie, spunând că anunţă cine ştie ce dezastre, pentru că exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. 

Balanţă
Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe ţine într-o zona sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. 

Scorpion
Dacă îţi vei uni forţele alături de colectivul în care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteţi foarte aproape de finish. Merită să faceţi un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câţiva paşi înainte de punctul final, dar vi se cere o participare totală, pentru că sunteţi atât de aproape de momentul culegerii roadelor. 

Săgetător
Diferenţa de vârstă nu e un impediment în cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru că şi cel matur, şi cel tânăr are ceva de câştigat din discuţia care se naşte. Cel mai în vârstă va împărtăşi din experienţă să bogată de viaţă iar cel tânăr va ascultă cu respect şi luare aminte. 

Capricorn
Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi. Nu renunţă nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursă principala care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna.

Vărsător
Nu mai amână decizia capitală în faţă căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales, încotro vrei să mergi şi nu numai atât, ci să te şi ţii de cuvânt! Eşti persoana potrivită să trasezi azi o direcţie foarte clară spre un tel la care poţi ajunge, doar că e nevoie de multă răbdare până la concretizarea acestui sens. 

Peşti

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapă următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

sursa. timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *