Actualitate

HOROSCOP 1 octombrie 2017. O nouă lună plină de surprize: Viaţa acestor zodii se va schimba complet

Berbec
Va recomandăm să nu va ocupaţi astăzi de afaceri, pentru că există riscul să întâmpinaţi dificultăţi neaşteptate.

S-ar putea să aflaţi despre decesul unei persoane cunoscute.

Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteţi să apelaţi la prieteni.

Taur
Este posibil să fiţi invitat de prieteni să petreceţi după-amiază împreună.

Relaţiile cu persoană iubita s-ar putea să se tensioneze în a două parte a zilei, când aveţi păreri diferite în legătură cu o schimare de program.

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv.

Gemeni
Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare, ceea ce va poate afecta relaţiile sentimentale şi contactele sociale.

S-ar putea să va simţiţi obosit şi să nu aveţi chef să va întâlniţi cu prietenii. Nu este exclus să refuzaţi chiar să ieşiţi împreună cu persoană iubita.

Va sfătuim să nu refuzaţi dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit.

Rac
Se pare că va pregătiţi pentru un concediu sau o călătorie în interes personal. Va recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Spre seară este posibil să fiţi invitat la o întrunire. Dacă acceptaţi invitaţia, va sfătuim să nu neglijaţi odihnă.

Verificaţi-va cu atenţie bagajele şi actele!

Leu
Aveţi şanse de reuşită în activităţile legate de cămin.

Dacă va gândiţi să plecaţi într-o călătorie, eastrolog.ro va recomandă să o amânaţi, pentru că azi sunteţi predispus la accidente.

Ar fi bine să va ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor celor din jur.

Fecioara
Se pare că astăzi staţi mai bine cu banii şi plănuiţi să plecaţi într-o călătorie la rude. Asiguraţi-va că le veţi găsi acasă!

După-amiază s-ar putea să nu va simţiţi prea bine. Nu este cazul să va îngrijoraţi: totul se poate rezolva cu un tratament scurt şi cu o mică dietă. În scurt timp va veţi simţi mult mai bine.

Balanţă
În prima parte a zilei este posibilsa fiţi foarte ocupat cu probleme urgenţe la locul de muncă sau în afaceri. Aveţi tendinţa să neglijaţi prolemele familiei.

După-amiază atmosfera din cămin ar putea fi oarecum tensionată, dar sunt şanse să revină la normal către seară.

Va sfătuim să va păstraţi calmul şi să nu neglijaţi odihnă.

Scorpion
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să va schimati programul din cauza unei probleme de sănătate. Nu se întrevede nimic grav, dar ar fi bine să va menajati şi să va odihniţi mai mult.

După-amiază s-ar putea să aflaţi că urmează să încasaţi o suma de bani. Ar putea fi vorba despre o moştenire. Va sfătuim să nu va faceţi planuri până când nu va vedeţi cu banii în mâna.

Săgetător
La locul de muncă sau în afaceri aveţi şanse să finalizaţi un proiect important. Deveniţi nerăbdător să începeţi un nou proiect, dar cei dragi ar putea fi nemulţumiţi din cauza că se simt neglijaţi.

Va sfătuim să va temperaţi tendinţa de a dedică prea mult timp activităţii profesionale şi să acordaţi mai multă atenţie familiei şi prietenilor. Altfel, există riscul să deteriorati relaţiile cu partenerul de viaţă.

Capricorn
S-a putea să fiţi nemulţumit şi irascibil din cauza unei afaceri nereuşite. Aveţi grijă să nu va descărcaţi nervii acasă! Dacă încercaţi să descoperiţi cauzele problemei, puteţi avea mult de câştigat pe termen mediu şi lung.

Va sfătuim să va calmaţi şi să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

În a două parte a zilei aveţi posibilitatea să va relaxaţi în compania unor persoane apropiate.

Vărsător
S-ar putea să aveţi discuţii cu persoană iubita, care va reproşează că dedicaţi prea mult timp activităţii profesionale şi o neglijaţi.

Ar fi bine să reduceţi ritmul de muncă şi să acordaţi mai mult timp celor dragi.

Este indicat să va odihniţi mai mult şi să încercaţi să va deconectaţi de la grijile cotidiene.

Peşti
S-ar putea să apreciaţi greşit iniţiativele unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri şi să provocaţi o ceartă. Va recomandăm să discutaţi calm şi să analizaţi împreună toate problemele, pentru că altfel riscaţi să rupeţi relaţiile.

În a două parte a zilei este posibil să va întâlniţi cu o persoană apropiată, care va ajută să treceţi mai uşor peste problemele cu care va confruntaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *