Astăzi 24 Aprilie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:26
Abonamente

Actualitate 10 Ianuarie 2018, ora 08:29

Horoscop 10 ianuarie 2018: Conjuncția Marte-Pluto are un efect uluitor

Marime Font

a

 
 
 

Conjunctia Marte-Pluto are in general un efect de dinamizare a tuturor tipurilor de activitati. Racul va avea o zi favorabilă pe toate planurile. Află ce ți-a pregătit astrele în această zi!

Horoscop 10 ianuarie 2018: BERBEC
Vei avea șanse să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Sunt favorizate în special relațiile cu colegii de muncă și partenerii de afaceri, precum și demararea unor proiecte noi. În a doua parte a zilei este posibil să ai musafiri sau să primești vești de la cineva departe.

Horoscop 10 ianuarie 2018: TAUR
În prima parte a zilei ai tendința să fi nemulțumit de tot ce se petrece în jurul tău. Nu te enerva pentru nimicuri și nu te lăsa provocat la discuții în contradictoriu deoarece ai putea să te cerți.
Horoscop 10 ianuarie 2018: GEMENI
Este posibil să suferi în plan sentimental, dar ești capabil să depășești destul de ușor. Ești activ în societate iar prietenii îți vor fi aproape.


Horoscop 10 ianuarie 2018: RAC
Această zi va fi favorabilă în toate domeniile! Vei avea șanse mari să depășești cu ușurință eventualele dificultăți și să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine, însă trebuie să acorzi mai multă atenției persoanei iubite.


Horoscop 10 ianuarie 2018: LEU
Este o zi favorabilă în plan financiar. La locul de muncă și în afaceri ai posibilitatea să reușești mici câștiguri. De asemenea, este posibil să faci planuri în ceea ce privește o investiție pe termen lung sau studiile unui membru al familiei. Nu neglija sănătatea și odihna!


Horoscop 10 ianuarie 2018: FECIOARĂ
În prima parte a zilei s-ar putea ivi posibilitatea de a demara o afacere nouă pe cont propiu. Nu te grăbi în a lua decizii deoarece există riscul să nu fie cea mai bună. Pe plan sentimental ai ocazia de a petrece cu persoana iubită o seară romantică.


Horoscop 10 ianuarie 2018: BALANȚĂ
S-ar putea să fi tentant să refuzi propunerea unei persoane apropiate de a face o mică afacere împreună. Analizează propunerea cu atenție, pentru că sunt șanse mari ca afacerea să fie mai avantajoasă decât pare. De asemenea, ar fi bine să acorzi mai multă atenție chestiunilor profesionale urgente, pentru că altfel există riscul de a suferi o pierdere sau o penalizare. În a doua parte a zilei este recomandat să fi cumpătat la masă, pentru a evita o posibilă problemă de sănătate.

Horoscop 10 ianuarie 2018: SCORPION
În prima parte a zilei este posibil să ai de făcut câteva drumuri scurte în interes profesional, pentru a rezolva o chestiune birocratică sau juridică. Dacă ai ezitări în privința unei investiții pe termen scurt, este recomandat să apelezii la sprijinul financiar și sfaturile unei persoane apropiate cu experineță în domeniu.


Horoscop 10 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR
În această zi este una favorabilă pentru susținerea unui examen sau prezentarea unui proiect. De asemenea, este o zi bună pentru a face planuri de viitor pe termen lung.


Horoscop 10 ianuarie 2018: CAPRICORN
La locul de muncă sau afaceri pot avea loc schimbări care te favorizează. Ai posibilitatea să-ți asumi noi responsabilități și să te faci remarcat prin inițiative inspirate. În a doua parte a zilei s-ar putea să primești vești bune de la o rudă despre care nu mai știai nimic de mult timp. Este posibil să afli despre căsătoria unir persoane cunoscute.


Horoscop 10 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR
Astăzi vei avea posibilitatea să finalizezi lucrări începute mai demult. De asemenea, este o zi bună pentru comunicatea cu partenerul de viață și cu prietenii însă nu uita de promisiunile făcute!


Horoscop 10 ianuarie 2018: PEȘTI
Chiar dacă nu ești foarte mulțumit de situația financiară, forma fizică și psihică excelentă te va ajuta să depășești mai ușor grijile de zi cu zi.

sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 23 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

Nopțile Moldovei suverane

(Pastel politic, compus din mai multe părți despărțite noaptea de Găinușa cerească).

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

„Un leu pentru Mitea”

Am intrat în iarnă și, de aici înainte, cât mai este până la primăvară?  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Luna mai - primăvara literaturii

Luna mai e în fiecare an o lună a marilor festivaluri literare. În București are loc a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie, unde nu au lipsit și nu vor lipsi poeții basarabeni, mulțumită Muzeului Național al Literaturii Române și celorlalți organizatori. Festivaluri vor fi...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Când ne vom u(r)ni?

Discursurile despre unire sunt atât de multe și de diferite încât, dacă s-ar aduna textele scrise, am bate folclorul despre strigoi și vrăjitoare. Vorbim de reunire ca de ceva despre care bănuim că este, dar nu știm cum arată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Găștile urii

Postam cu câțiva ani în urmă câteva gânduri pe o rețea de socializare. Revenind acum la notele de atunci, m-am gândit să le reiau și să le dezvolt, ca să înțelegem că lucrurile sunt întotdeauna mai complexe decât par la o primă vedere. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de George Simion

Cum evităm înfrângerea la primăria Chișinăului pe modelul Maia Sandu?

Cartoful fierbinte al alegerilor pentru Primăria Chișinău a fost ca o grenadă dată în spațiul închis pentru majoritatea forțelor politice din R. Moldova. Și nu doar politice… Nici noi, unioniștii, nu aveam nevoie de aceste alegeri acum, în Anul Centenarului. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăvara primarilor

E trist sau vesel să ne pregătim de Paști în plină campanie electorală?

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Ferdinand – o poveste cu o singură pată

„Ferdinand” e o poveste perfectă pentru sărbătorile care se apropie. Fiind vorba de un film de animație 3D, din 2017, e recomandabil, în primul rând, copiilor. Animația, în regia lui Carlos Saldanha, a fost realizată după o carte pentru copii „Povestea lui Ferdinand”,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

SUA vs. Rusia: Resetarea relațiilor sau escaladarea tensiunilor globale

Oficialii de la Moscova și Washington au confirmat în această săptămână, înainte de Paște, invitația președintelui SUA, Donald Trump, de a se întâlni la Casa Albă cu omologul său rus, Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Darul și dăruitorul

Iepurașul mi se pare că e o invenție stranie de Paști, dar care bucură foarte mult copiii. Deci, nu mă amestec să pun la zid iepurașul, pe care și nepotul meu îl caută prin grădină.

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Silviu Tănase

Trei lucruri pe care nu le va face Dodon

În această săptămână, Curtea Constituțională, în unanimitate, a emis o nouă decizie istorică. Instituția, care este garantul Constituției, a emis o decizie ce i-a făcut pe mulți să ia apă în gură. N-am văzut reacții pe fond nici de la opoziția parlamentară sau...

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Nu avem nimic, dar nimicul ne e suficient

Evenimentele de la Uniunea Scriitorilor, de pe 27 martie, au decurs foarte bine. Solemnitatea momentului a fost marcată de parastasul pentru membrii Sfatului Țării și scriitorii deportați, oficiat de preoții Mitropoliei Basarabiei. 

() Citeşte tot articolul

 

 Cele mai citite articole Timpul.md