Horoscop

Horoscop 10 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 10 noiembrie 2016
Numai de ţine depinde cum repari o problema care te-a stresat prea mult în ultima perioada. Eşti pe calea cea bună spre rezolvarea ei, dar încă nu poţi depăşi nervozitatea şi irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grijă la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi poţi spune sau face ceva impulsiv într-un moment nepotrivit încât să strici tot ce ai clădit până acum. Calmează-te înainte de a face un pas mai departe!

Taur Horoscop 10 noiembrie 2016
Eşti foarte preocupat de aspectul tău fizic, pentru că nu ai o părere tocmai bună despre ţine. Trebuie să lucrezi mai mult la exterior, de aceea eşti pregătit să investeşti timp şi bani în ameliorarea lookului tău. Un prim pas ar fi să umbli prin magazine şi să-ţi înnoieşti garderoba, dar te gândeşti în acelaşi timp şi la o cură de slăbire, la un abonament la sala, la o serie de tratamente cosmetice, pentru că eşti convins că şi imaginea contează în succesul tău deplin. Eforturile îţi vor fi răsplătite cu un efect wow în ochii celor care vor vedea rezultatele, deci hai, da-i bătaie!

Gemeni Horoscop 10 noiembrie 2016
Nu te gândi la ce va spune lumea dacă tu te exprimi într-o manieră diferită decât restul! Ai tot dreptul să fii original, să fii altfel, unic în felul tău! Ceea ce te diferenţiază astăzi clar de restul lumii e propria ta spiritualitate. Din respect pentru ceilalţi, nu ai nimic împotriva modului în care ei îşi urmează credinţă şi principiile spirituale după care se ghidează, nici a modului lor de a se apleca spre cele sfinte, dar nu vei tolera criticile lor, dacă se iau cumva de crezul tău! Ai stilul tău de a te ruga, de a te raporta la divinitate, deci nu acceptă să ţi se ţină predici despre cum se cade, cum trebuie, cum e bine… De unde ştiu ei cum e mai bine pentru ţine, deci urmează-ţi calea ta!

Rac Horoscop 10 noiembrie 2016
Stresul te face să vezi în jur doar inamici şi belele, dar problema nu e la ţine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de ţine. Cineva cu reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de ţine şi urmăreşte să se folosească de ţine, dar trebuie să-ţi sune repede clopoţelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ţi măsuri de precauţie, nu-i împărtăşi, vise, dorinţe şi mai ales secrete intime, pentru că nu să va da în lături să se folosească şi de ele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!  
Leu Horoscop 10 noiembrie 2016

Se presupune că ai învăţat destul de la viaţă că să ştii acum ce ai de făcut. Eşti în faţă unui nou început faţă de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat ceva experienţă şi informaţii utile că să ştii mult mai bine încotro să mergi. Porneşte acum cu încredere şi entuziasm, pentru că paşii următori vor veni pe parcurs. Nu trebuie să ai toată planificarea în faţă ochilor de la start până la finish, ci totul ţi se va revela pas cu pas, etapă cu etapă, până la ţintă finală.
 
Fecioara 10 noiembrie 2016

Nu acceptă modul autoritar al unora de a se impune în faţă tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi da voie să te exprimi liber. Îţi reprimi ideile, sentimentele, gândurile, ceea ce nu te reprezintă! Tu eşti o fire puternică, ce spune lucrurilor pe nume, că atare persoanele care se află azi în faţă ta au un efect negativ asupra ta. Păcat să taci când ai avea ceva de spus sau să stai în banca ta lăsând pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, să iasă în faţă. Vorbeşte liber şi deschis! Dacă eşti convins că dreptatea e la ţine, lupta pentru adevărul tău, dar nu te impune cu aceleaşi mijloace că ale celui din faţă ta, deci nu-i reduce pe alţii la tăcere cu forţă.
Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *